9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


S-ar putea sa fiti cam nervos, mai ales ca cineva va tot amâna cu o discutie in urma careia ati putea clarifica multe probleme importante.


Taur


Nu aveti chef de munca, dar nici sa va infruntati seful. Va luati inima in dinti si descoperiti cât de usor va puteti expune punctul de vedere, chiar daca unora nu le plac ideile dumneavoastra.


Gemeni


La serviciu vi s-a dat in grija un proiect important pe care trebuie sa-l terminati in cel mai scurt timp. Sunteti nemultumit de o decizie impusa de sef.


Rac


Oricât de atractive ar fi propunerile primite azi din partea prietenilor, preferati sa va petreceti ziua alaturi de cei dragi.


Leu


Veti avea de finalizat negocieri si discutii, iar instinctul va indruma pe calea cea buna. Incercati sa tratati problemele din toate unghiurile posibile si sa luati cea mai inteleapta decizie.


Fecioara


Ziua va avantajeaza pe toate planurile si vestile primite sunt dintre cele mai bune. Seful va pune la treaba, dar pe bani, astfel ca nu trebuie sa pierdeti ocazia.


Balanta


Va simtiti in stare sa va asumati riscurile unei afaceri de amploare. Evolutiile care vor avea loc pe parcursul acestei zile va vor raspunde la toate situatiile pe care in trecut le credeati incerte.


Scorpion


Sunteti prea melancolic si din cauza asta va simtiti singur. Ar trebui sa mai iesiti in oras sau sa va chemati prietenii la un mic party.


Sagetator


Chiar daca apar unele intârzieri in activitatea dumneavoastra si lucrurile nu va ies cum ati planificat, ar fi bine sa nu va pierdeti rabdarea, in final victoria va apartine. Trebuie sa stiti ca pentru a reusi aveti nevoie de ajutorul financiar al unui prieten.


Capricorn


Cu toate ca planurile nu ies asa cum va doriti, prietenii va sfatuiesc sa mai incercati. S-ar putea sa si reusiti datorita vointei puternice pe care o manifestati.


Varsator


Nimeni nu este mai priceput in depistarea ocaziilor ca dumneavoastra. Cu toate acestea, viteza cu care se deruleaza evenimentele v-ar putea surprinde.


Pesti


Ziua aceasta este buna pentru dumneavoastra. Ori mergeti la un concert cu prietenii, ori faceti o noua cucerire pe plan sentimental.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS