9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVacanta la pret redus

Vacanta la pret redus

Cei care s-au inarmat cu rabdare si au asteptat zapada pentru a merge la munte au iesit mai câstigati in acest sezon, pentru ca dupa sarbatorile de iarna preturile practicate de pensiuni si hoteluri au mai scazut. Singurul inconvenient ar fi aglomeratia.


Nimic nu este mai reconfortant decât un week-end la munte. In plus, nici nu veti fi nevoiti sa cheltuiti prea mult pentru ca tarifele practicate de hoteluri au scazut simtitor dupa sarbatori. Este adevarat ca nici nu veti mai beneficia de bonusuri precum cine festive sau petreceri tematice, dar veti ramâne cu ceva mai multi bani in buzunar. Singurul inconvenient cu care s-ar putea sa va confruntati ar fi numarul mare de turisti care au luat cu asalt zona montana. Tocmai de aceea gasirea unui loc de cazare ar putea fi dificila.


Preturi pentru toate buzunarele


La Poiana Brasov, tarifele au scazut destul de mult comparabil cu cele de la sfârsitul anului. Un loc intr-o camera dubla la un hotel de patru stele costa 130 de lei (tariful include si micul dejun). Si daca la Poiana Brasov nu mai sunt locuri, puteti inspecta si celelalte statiuni. Zapada gasiti si la Sinaia. Pentru un sejur de trei zile la un hotel de o stea din aceasta zona trebuie sa achitati 14 lei, asta daca nu sunteti foarte pretentiosi la locul de cazare. Cei care vor sa beneficieze de mai multe servicii pot opta pentru un hotel de doua stele unde tarifele se pot dubla.


Si pensiunile agroturistice pot fi o varianta demna de luat in considerare, mai ales ca aici puteti beneficia si de un tratament preferential. Cazarea la o vila de cinci margarete din Sinaia costa in jur de 130 de lei pe zi.


Cei care prefera turismul rural vor avea de asemenea posibilitatea sa afle mai multe despre obiceiurile si traditiile din zona pe care o viziteaza. In plus, la cererea turistului, meniul poate cuprinde doar mâncaruri traditionale. O zi de cazare la o pensiune de trei margarete situata in Predeal costa aproximativ 70 de lei. Daca vreti si pensiune completa va trebui sa mai scoateti ceva bani din buzunar. Pentru cei satui de aglomeratia din orase, satele situate in zona montana reprezinta destinatia ideala de vacanta. Un sejur de trei zile la o pensiune de trei margarete din Moeciu costa 180 de lei, tariful incluzând cazarea in camera dubla. Nu numai pe Valea Prahovei se poate petrece un week-end de neuitat. Mai la indemâna sunt statiunile Rânca si Straja. Aici preturile din pensiunile turistice incep de la 80 de lei pe camera cu mic dejun inclus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS