11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinGreseli de imagine in 2006

Greseli de imagine in 2006

Anul 2006 a fost unul plin in toate domeniile. Dar ceea ce a atras cel mai mult atentia au fost unele greseli impardonabile de imagine pe care le-au comis vedetele din lumea internationala a show-bizz-ului.


Cu toate ca vedetele au aparut pe covorul rosu inspirând teama sau dispret prin aparitiile lor, trebuie sa tinem cont de faptul ca aceia care merita „bilele negre“ sunt de fapt consilierii de imagine ai acestora, care nu trebuia sa fi permis comiterea unor astfel de „crime“ impotriva modei.


Britney Spears este prima pe lista vedetelor care si-au facut o imagine proasta. Dupa ce a reusit sa dea jos din kilogramele in plus acumulate dupa a doua sarcina, Spears a dat semne ca ar fi gata sa-si reinceapa cariera. Aparând la show-ul moderat de David Letterman cu o rochita neagra sexy si cu o coafura bob care o prindea foarte bine, cântareata de 25 de ani le-a facut fanilor sai o surpriza extrem de placuta, mai ales ca aceasta aparitie a avut loc la scurt timp dupa ce vedeta intentase divortul de Kevin Federline. Dar lucrurile bune s-au oprit aici. Dupa ce starleta Paris Hilton a luat-o sub aripa ei protectoare, Spears, odata apreciata pentru cariera ei, a inceput sa fie mai cunoscuta pentru petrecerile la care participa si pentru tinutele nereusite.


Jennifer Lopez nu este nici ea prea departe. Dupa ce in ultima vreme a intrat intr-un con de umbra, diva latino, de 37 de ani, pare sa incerce cu disperare sa atraga atentia asupra sa, preferând sa faca acest lucru prin optiunile vestimentare nonconformiste. Trebuie mentionate câteva tinute „reprezentative“ pentru imaginea lui J.Lo in 2006. In primul rând, rochia argintie pe care a purtat-o cu mândrie la show-ul MTV Video Music Awards si care aduce aminte de vechile costume ale astronautilor; apoi aparitia de la conferinta de presa organizata in cadrul Festivalului de Film de la Toronto pentru pelicula „El Cantante“, atunci când Lopez a combinat o camasa alba cu volane in stil elizabetan cu o jacheta de piele in stilul biker; si, nu in ultimul rând, tinuta de un rosu aprins pentru care a optat la ceremonia de decernare a premiului pentru „Omul Anului“ in cadrul Premiilor Grammy Latino.


Jessica Simpson, vedeta din „Dukes of Hazzard“, a iesit destul de sifonata din mult prea mediatizatul divort de fostul sau sot, Nick Lachey. S-a spus ca blonda cântareata si-a gasit alinarea in mâncare dupa separarea de Lachey si s-a hotarât sa adopte tinute „confortabile“ si pe covorul rosu. In timp ce presa de scandal varsa râuri de cerneala pentru fiecare gram cu care s-a ingrasat Simpson, aceasta a inrautatit situatia facându-si aparitia in public in mai multe rânduri in tinute neglijente, care semanau mai degraba a vesminte de calugar decât a rochii. Dupa aceste gafe, Jessica Simpson (sau stilistul ei) a hotarât ca fustele supermini si topurile decoltate sunt cele mai potrivite pentru a-i scoate in evidenta calitatile, desi gura lumii spunea ca a fost vorba doar de un strigat de ajutor.


Michael Jackson, fostul rege al muzicii pop, a facut de-a lungul carierei sale multe „crime“ impotriva bunului gust, dar anul acesta a atins punctul culminant al „pacatelor“ vestimentare. Jackson a fost vazut in St. Tropez, in Irlanda si in Bahrain imbracat in haine de femeie, de la jeansi strâmti purtati cu tocuri inalte si pâna la esarfe vaporoase si chiar un costum traditional musulman. Este de inteles atitudinea sa de evitare a presei, dar cu siguranta aceasta deghizare nu este cea mai inspirata alegere.


Surorile Mary Kate si Ashley Olsen sunt mici femei de afaceri care si-au creat un adevarat imperiu in domeniul articolelor de imbracaminte pentru copii, dar, cu toate acestea, in anul 2006, nu au reusit sa convinga ca au gust in materie de vestimentatie. Desi Ashley si-a revizuit un pic atitudinea si a aparut la câteva evenimente in combinatii stilate si fermecatoare, sora ei, Mary Kate, mai are inca mult de lucrat la imaginea sa. Aceasta a fost zarita de mai multe ori defilând pe la Hollywood in tricouri superlargi combinate cu colanti pe post de pantaloni, in timp ce aparitia sa cel putin bizara de la Premiile Spirit Awards a sugerat ca e posibil sa fi luat prea in serios stilul gotic.


Fergie, solista formatiei Black Eyed Peas, nu a fost nici ea prea inspirata in ceea ce priveste mentinerea unei bune imagini in 2006, caci majoritatea aparitiilor sale in public au reamintit de stilul vestimentar preferat de adolescentii anilor ’90. La recitalul sustinut in cadrul Premiilor „Big in 06“ decernate de postul de televiziune VH1, cântareata a adoptat imaginea tipica a unei „fete de scoala catolica“, tinuta compusa dintr-o fusta plisata mult prea scurta, ciorapi albi pâna la genunchi si o cravata in dungi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS