11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSezonul reducerilor la Paris

Sezonul reducerilor la Paris

Peste doar câteva zile, mai precis pe 10 ianuarie, la Paris va incepe mult asteptatul sezon al reducerilor, prilej pentru magazine de a-si atrage clientii cu fel de fel de oferte tentante.


In acest an, „maratonul“ reducerilor se anunta a fi fierbinte, deoarece, pentru prima data, Biroul de turism din Paris a organizat o ampla campanie de promovare, concentrata pe sezonul reducerilor de iarna. Cu mic, cu mare, parizienii s-au mobilizat pentru a oferi o capitala franceza cu preturi cu adevarat reduse: profesionistii in „arta“ ospitalitatii (de exemplu, la Hotelul Bourgogne et Montana, tarifele incep de la 140 de euro pe noapte), dar si in shopping, proprietarii de restaurante si chiar si cei de agentii de inchirieri de limuzine si-au unit fortele pentru a atrage clienti din toate colturile planetei. La acest eveniment participa, de exemplu, centrul comercial Printemps, care ofera reduceri de 30 – 50 la suta la marci la moda precum Prada sau Dries van Noten. Merita vizitat spatiul de 3.000 de metri patrati inaugurat recent si dedicat in exclusivitate pantofilor pentru doamne. Dupa cursa „nebuna“ in haosul din centrul comercial, reprezentantele sexului frumos se pot refugia in cochetul magazin-apartament al lui Martin Grant, un atelier parca din alte vremuri dintr-un bloc in Marais, unde pot proba diferite rochii negre, paltoane si geci din casmir sau lâna, rochii de seara sau jachete elegante, toate la jumatate de pret.


Cumparaturi in „orasul elegantei“


Reduceri consistente sunt si in magazinul lui Rick Owens, californianul care in urma cu câteva luni a inaugurat primul sau magazin in eleganta atmosfera oferita de Jardins des Palais Royal. Nu trebuie omise nici reducerile oferite de recent inauguratul magazin Paule Ka de pe strada Saint-Honoré, unde sunt „adapostite“ articole vestimentare realizate de case de moda foarte apreciate de modernele doamne pariziene. In acest an, vedeta sezonului a fost moda anilor ’80, prezenta de la posete sau pantofi, pâna la rochii si pantaloni stralucitori.


Pentru a sarbatori asa cum se cuvine sezonul reducerilor, dar si pentru a marca 30 de ani de activitate, va puteti reface garderoba cu articole din colectia sic a cunoscutei Agnes B, nascuta Agnes Troublé, sau vizitând magazinul fostului „copil teribil“ Jean-Paul Gaultier, deschis in calma si eleganta Galerie Vivienne.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS