20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


In acest week-end incercati sa iesiti in fata. Nu puteti trai in trecut daca vreti ca viata sa mearga mai departe. Lucrurile arata bine pentru dumneavoastra asa ca profitati si distrati-va alaturi de familie si prieteni.


Taur


In week-end relatiile afective vor fi tensionate. Nu va obligati partenerul sa faca ceva ce nu doreste daca vreti sa pastrati o legatura buna. Trebuie sa va retrageti si sa va concentrati asupra viitorului dumneavoastra. Nimeni nu poate sa va ajute, deci trebuie sa iesiti din impas singuri.


Gemeni


Indulgenta fata de propria persoana va este cel mai mare inamic in acest week-end. Incercati sa va controlati dorintele daca nu vreti sa aveti probleme cu persoanele din anturaj sau cu familia. Singurul lucru pe care il veti obtine va fi o reputatie proasta, pe care cu greu veti reusi sa o indreptati.


Rac


Aveti chef sa faceti ceva nou. Ati putea sa va testati calitatile in dragoste mai ales ca in acest week-end sunteti intr-o dispozitie sentimentala. Chiar daca nu stati prea bine cu banii, reusiti sa iesiti din casa la o cafea cu prietenii. Daca nu plecati puteti sa creati o atmosfera romantica in casa.


Leu


Desi va sta gândul numai la bani, se pare ca orice ati face in week-end, câstigurile fug de dumneavoastra. Acasa lucrurile par sa reintre in normal, iar neintelegerile dintre dumneavoastra si un prieten se vor rezolva. Nu trebuie sa va faceti griji pentru ca o sa incepeti o saptamâna plina de câstiguri.


Fecioara


Nu toata lumea este atât de sincera pe cât credeti dumneavoastra. Cu toate ca va dati cam târziu seama de acesta, veti evita o serie de situatii neplacute. Ceva beneficii tot veti avea mai ales spre sfârsitul week-end-ului.


Balanta


Prea multe responsabilitati va vor determina sa va puneti intrebari in ceea ce priveste viata personala. O schimbare de atitudine va va consolida pozitia, mai ales in cazul unei posibile altercatii.


Scorpion


Un sfat din punct de vedere financiar va va fi oferit de cineva la care va asteptati mai putin. Acest sfat va conduce catre noi oportunitati. Cel mai bine ar fi ca in acest week-end sa va distrati.


Sagetator


Veti avea un start mai lent la inceputul week-end-ului, dar veti recupera pe parcurs. Aveti o multime de lucruri de facut in aceste zile si nu veti intâmpina necazuri. Discutati cu prietenii despre problema care va framânta. Cu siguranta ca veti gasi o rezolvare pentru necazul dumneavoastra.


Capricorn


Analizati-va situatia dintr-o perspectiva larga daca vreti sa faceti fata cu bine acestui week-end. Poate ca v-ati aflat intr-un loc gresit pentru ceea ce ati urmarit. Cel mai bine este sa incercati sa va relaxati si sa vedeti ce puteti salva.


Varsator


Daca aveti sansa in acest week-end sa organizati o petrecere nu ezitati sa acceptati. Calitatile dumneavoastra de lider va vor deschide noi usi, iar cei din jur vor fi atrasi de increderea pe care o emanati.


Pesti


In week-end veti fiti tentat sa cheltuiti prea mult pe lucruri inutile. Nu donati bani societatilor de caritate când dumneavoastra abia va puteti intretine. Ar fi bine ca putinul pe care il aveti sa-l folositi ca sa va simtiti bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS