10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Aveti sansa sa va remarcati, sa va impliniti un vis. Sunteti prea motivat ca sa asteptati sa vina de la sine, de aceea va implicati cu pasiune in ceea ce aveti de facut.


Taur


Primiti promisiuni marete care va alimenteaza un vis important si sperati ca totul va fi bine.


Gemeni


Relatia cu un superior nu este prea buna, discutia devine tensionata pentru ca sunteti judecat sau prost tratat de acesta.


Rac


Puteti avea parte de o zi ori cu mari reusite, ori cu piedici majore, dar e posibil ca norocul sa tina cu dumneavoastra si sa va scoata din cele mai mari incurcaturi.


Leu


O zi excelenta in plan sentimental. Poate aparea chiar sansa unei petreceri in care jucati rolul principal, adunându-i pe toti aproape, pentru a va simti bine impreuna.


Fecioara


Aveti toate calitatile sa ajungeti la telul propus, totul e sa aveti si ceva mai multa indrazneala pentru a face un pas in fata si sa aratati tuturor ca sunteti persoana potrivita.


Balanta


Totul merge ca pe roate si sunteti multumit si de felul in care va prezentati in societate.


Scorpion


Legea va pune bete in roate, pentru ca ati dori sa faceti ceva si nu aveti voie. Nu sunteti genul de om care se lasa oprit de regulamente, dar de data aceasta incalcarea unor norme poate duce la sanctiuni drastice.


Sagetator


O zi banala, dar in care sunteti linistit si calm. Pentru ca nu apare nimic care sa va scoata din aceasta pasivitate, puteti sa va ocupati de lucrurile pe care le-ati tot amânat pâna acum.


Capricorn


Sunteti preocupat de soarta unei persoane mai in vârsta care trece prin situatii dificile.


Varsator


Aveti un noroc de zile mari in dragoste. Cunoasteti pe cineva care ar putea deveni jumatatea dumneavoastra. Pentru unii, se aud clopote de nunta.


Pesti


Erati atât de suparat, incât toate pareau intunecate in viata dumneavoastra. Azi poate sosi solutia mult asteptata, raza de lumina ce va readuce speranta in suflet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS