11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte stiri

„Hello Kitty“ din platina


Firma japoneza Sanrio, creatoarea pisicutei „Hello Kitty“, a anuntat recent ca va scoate la vânzare o reproducere a acesteia contra sumei de 192.000 de dolari canadieni.


Dupa cum informeaza site-ul cyberpresse.ca, figurina din platina, care cântareste 590 de grame si are incrustate diamante, rubine, safire rosii si alte pietre pretioase, va fi cea mai scumpa „Hello Kitty“ de pâna acum. Peste 50.000 de produse, de la prajitoare de pâine, telefoane mobile si pâna la produse de marochinarie, au imprumutat forma personajul Hello Kitty, creat in 1974.


Mos Craciun a ramas fara bani


Toti copiii care se vor hotari sa ii scrie o scrisoare lui Mos Craciun pentru a primi cadoul mult visat ar putea fi dezamagiti. Mosul a ramas fara bani si s-ar putea sa nu mai raspunda la miile de scrisori, pe care anual copii din toata lumea le expediaza la Oficiul Postal din Nuuk, Groenlanda, unde se pare ca ar trai Mos Craciun. Din câte se pare, oficiul postal si-a terminat bugetul si nu mai dispune de fonduri pentru a raspunde tuturor copiilor. Potrivit presei daneze, situatia este dezastruoasa. Autoritatile daneze, tara unde compania Disney a stabilit domiciliul lui Mos Craciun, trebuie acum sa aloce bani de la buget pentru ca postasii sa faca fata avalansei de scrisori care sosesc pe adresa Mosului, insa pâna acum nimeni nu a luat masuri. In plus, misiunea de a raspunde la scrisori nu se anunta deloc usoara, având in vedere ca, in fiecare an, pe adresa Oficiului Postal din Nuuk sosesc peste 50.000 de epistole.


Casa Alba va avea propria linie de cosmetice


In curând, americanii isi vor putea achizitiona produse cosmetice, sapunuri, lotiuni si aftershave-uri prezidentiale, ce vor purta marca „White House“. Dupa cum informeaza Libero.it, chiar reprezentantii US Secret Service ar fi contactat firma producatoare de articole de cosmetica, Lesa Glucroft, propunându-i sa isi vânda produsele in colectia numita „America’s legacy“. Folosirea sigiliului prezidential este rezervat doar guvernului federal, iar legea este severa cu cei care il falsifica, insa reprezentantii Secret Service pot autoriza utilizarea acestuia in scopuri caritabile. 15 la suta din incasarile obtinute in urma vânzarii articolelor din colectia Glucroft vor merge in fondul creat dupa 1950, atunci când un politist a fost ranit si alti trei raniti in timpul tentativei de asasinare a presedintelui Truman.


Penelope Cruz, „Cea mai buna actrita europeana“ in 2006


Penelope Cruz a primit recent premiul pentru „Actrita europeana“ a anului 2006, informeaza site-ul 7su7.be. Actrita de origine spaniola a primit prestigiosul premiul, versiunea europeana a Oscarului, din partea Academiei Europene de Film, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Varsovia, pentru rolul din filmul „Volver“ al lui Pedro Almodovar.


Premiul pentru „Cel mai bun actor european“ in 2006 i-a fost acordat germanului Ulrich Mühe, pentru prestatia din filmul „Das Leben der anderen“ (La vie des autres), in care joaca rolul unui ofiter din politia secreta germana Stasi. „Das Leben der anderen“ a mai primit premiul pentru „Cel mai bun film european“ al anului 2006 si premiul pentru „Cel mai bun scenariu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS