14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Astazi nu prea sunteti in apele dumneavoastra. La munca aveti impresia ca sunteti privit suspicios de colegi. Va reveniti catre dupa-amiaza, când primiti un telefon de la un bun prieten.


Taur


Rasuflati usurat dupa o zi grea. Va concentrati asupra aspectului casnic, faceti curat sau mâncare si nu va preocupa ceea ce veti face zilele urmatoare la serviciu.


Gemeni


Oboseala v-a ajuns din urma dupa mai multe zile in care ati muncit si acum nu va doriti decât sa va relaxati.


Rac


Rutina si iar rutina. Monotonia v-a cam ajuns si vreti sa faceti ceva sa spargeti barierele, dar mai bine v-ati lasa pagubas si ati sta in banca dumneavoastra.


Leu


Firea dumneavoastra apriga va baga in incurcatura azi. Incercati sa fiti mai diplomat, altfel riscati sa aveti niste conflicte cu seful sau colegii.


Fecioara


Va simtiti nedreptatit la munca si parca ati vrea sa va provocati colegii. In ultima vreme aveti impresia ca doar dumneavoastra munciti si nu sunteti rasplatit corespunzator.


Balanta


Astazi va concentrati asupra carierei, v-ati propus un anumit tel si faceti totul pentru a-l atinge. Aveti grija sa nu va simtiti prea epuizat si sa stricati totul.


Scorpion


Aveti parte de o suma nesperata de bani dintr-o mostenire sau o investitie mai veche.


Sagetator


Remarcele mincinoase ale unui coleg va irita si veti ajunge la o cearta cu acesta. Probabil ca situatia va scapa de sub control si exista posibilitatea de a intrerupe definitiv orice colaborare. Sunteti pornit si numai o persoana mai in vârsta va poate opri.


Capricorn


Se pare ca oboseala pe care o resimtiti tot mai acut va determina sa cereti o zi libera.


Varsator


Planurile pe care le faceti impreuna cu cei de acasa nu pot fi duse la indeplinire. Va merge bine in plan profesional si nu este exclus sa aflati ca urmati sa fiti promovat. Un prieten apropiat are nevoie de ajutorul dumneavoastra.


Pesti


In plan sentimental veti fi mai linistit când veti descoperi ca grijile pe care vi le faceati erau neintemeiate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS