22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte stiri

Centurile de castitate – din nou la moda


Perioada Evului Mediu pare sa fi revenit la moda. Dupa cum informeaza Libero.it, hulitele centuri de castitate au devenit mai nou opere de arta. Artistul italian Lucio Valentini di Gubbio isi realizeaza creatiile nu pentru a le scoate pe piata, ci doar pentru a fi admirate de iubitorii de arta in muzee sau in filmele de epoca. El nu exclude insa posibilitatea ca intr-o zi sa le scoata la vânzare, sigur fiind ca vor exista suficienti barbati gelosi care sa achizitioneze una pentru a-si controla iubitele.


Copiii nu mai cred in povesti


Copiii de azi nu mai cred in povesti. Dupa cum informeaza Libero.it, inca de la gradinta, copiii pot face diferenta intre realitate si fictiune. Cel putin asa reiese dintr-un studiu al cercetatorilor de la universitatile din Texas si Virginia publicat in „Child Development“. Copiii, mai ales cei de la gradinita, sunt bombardati cu informatii. Ei sunt capabili sa distinga dintre toate aceste notiuni pe cele care se refera la evenimente sau personaje reale si pe cele care sunt inventate. Din pacate, cercetatorii sunt siguri: copiii nu mai cred in Mos Craciun. De la patru ani, copiii ne pot spune daca o informatie pe care le-o oferim este reala sau e fantezie. „Acest studiu ne ajuta sa intelegem dezvoltarea capacitatii copiilor de a face diferenta intre fantezie si realitate. Este evident ca micutii nu mai cred tot ce aud si ca pot folosi informatii secundare pentru a face distinctia intre fantezie si realitate“, a spus unul dintre cercetatori.


Jordan – designer pentru doamnele voluptuoase


Voluptuosul topmodel britanic Jordan si-a convins familia si prietenele sa defileze pe podium, pentru a-i prezenta cea mai recenta colectie de lenjerie intima. Dupa cum informeaza Bunte.de, vedeta a apelat la ajutorul mamei sale, Amy, de 54 de ani, sa defileze imbracata in lenjerie pentru doamnele cu forme. La prezentare au mai participat si alte noua prietene vechi si rude, printre care cumnata, Louise Infield, cea mai buna prietena, Michelle Baker, manichiurista si dadaca fiului ei de un an, Junior. „Sunt o gramada de oameni care isi promoveaza lenjeria intima cu modele slabe, dar eu am vrut sa imi folosesc familia si prietenii“, a spus vedeta. Jordan a marturisit ca i-a venit ideea sa lanseze o colectie de lenjerie intima dupa ce a primit numeroase scrisori de la femei, care o intrebau unde si-a gasit sutienul cu masura 32FF. „Mi-am dat seama ca nu exista masuri pentru femeile care poarta D sau G. Am fost socata sa aflu câte femei poarta masuri gresite, din acest motiv. Este atât de important sa gasesti un sutien care sa ti se potriveasca“, a adaugat starleta britanica.


Courtney Love a pozat nud


Vaduva lui Kurt Cobain, Courtney Love, va aparea goala pentru revista britanica Pop. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, departe de a se simti jenata pentru faptul ca nu mai este tocmai la prima tinerete, Courtney Love, de 42 de ani, s-a declarat foarte incântata de sedinta foto ce s-a desfasurat la Ibiza. „A fost o nebunie. Am pozat goala ca in ziua in care m-am nascut“, a declarat plina de entuziasm cântareata, care a reusit sa invinga in lupta impotriva drogurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS