11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCraciun departe de casa

Craciun departe de casa

Chiar daca majoritatea persoanelor opteaza sa-si petreaca sarbatoarea Nasterii Domnului acasa, alaturi de cei dragi, hotelurile au pregatit oferte tentante pentru cei care vor sa-l intâmpine pe Mos Craciun intr-o statiune.


Daca vreti sa fiti siguri ca veti avea parte de un Craciun cu zapada, atunci este cazul sa va gânditi la o vacanta la munte. Un Craciun petrecut departe de casa le va da gospodinelor posibilitatea de a se relaxa, stiut fiind ca de sarbatori programul acestora este foarte incarcat. Nenumarate preparate din porc, prajituri de mai multe feluri, toate acestea pot fi servite si la un restaurant, nu trebuie sa fie pregatite in casa. In plus, nu aveti nici un motiv de ingrijorare pentru ca Mosul va va gasi, indiferent de locul unde veti alege sa sarbatoriti Nasterea Domnului.


In ceea ce priveste alegerea locatiei pentru sejur, agentiile de turism au o oferta foarte variata, nu trebuie decât sa dispuneti de ceva bani.


Acces SPA gratuit


Pentru trei zile petrecute intr-o vila de trei stele din statiunea Sinaia, o persoana trebuie sa scoata din buzunar 240 RON. Tariful poate creste insa, in functie de serviciile de care alegeti sa beneficiati. Un pachet de trei zile la un hotel de trei stele in aceeasi statiune poate costa si 889 RON, de persoana. Pretul include: cazare cu demipensiune, cina festiva in seara de Craciun, colinde in jurul bradului, transfer la pârtiile de schi, dar si o cina surpriza.


Nici hotelurile din Predeal, statiune situata in zona izvoarelor Prahovei si Timisului, inconjurata de Muntii Bârsei, Bucegi si Baiului, nu se lasa mai prejos si s-au pregatit temeinic pentru a-si intâmpina oaspetii in zi de sarbatoare. Un sejur la un hotel de cinci stele porneste de la 150 de euro. Pachetul include cazare in apartament cu micul dejun asigurat, o cina festiva, precum si acces SPA, spre incântarea doamnelor si domnisoarelor. Exista bineinteles si oferte pentru pensiune completa. Trei zile petrecute la un hotel de trei stele din Predeal, in care aveti asigurate toate cele trei mese, o cina festiva de Ajun si acces la SPA, va vor usura bugetul de 638 RON.


Daca doriti sa va bucurati de liniste in vacanta de Craciun, atunci puteti alege ca destinatie Caciulata. Un sejur de trei zile cu pensiune completa si dejun festiv la un hotel de doua stele costa 325 RON, de persoana. Si hotelurile din statiunea balneo-climaterica Herculane au câteva oferte pentru perioada Craciunului. Trei zile petrecute intr-un hotel de doua stele costa 410 RON. Pachetul include cazare in camera dubla cu micul dejun inclus, o cina in seara de Craciun, precum si acces la bazinul cu apa termala.


Daca veti dori sa profitati de una dintre ofertele de Craciun, veti observa ca acestea costa ceva mai putin decât cele de Revelion.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS