11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVa potriviti in pat?

Va potriviti in pat?

N-aveti nevoie de scheme si de grafice ca sa vedeti daca o relatie functioneaza sau nu din punct de vedere fizic. Sau si din punct de vedere fizic… Dar, daca aveti indoieli, atunci articolul acesta vi se adreseaza. Nu vi se vor da solutii, ci site-ul www.121.ro a pus laolalta câteva elemente sa va ajute sa testati daca relatia in care va aflati la acest moment functioneaza. Iata, asadar, sapte semne ca va potriviti in pat!


 


• Lasati deoparte orice alte lucruri de facut pentru o partida de sex (cu exceptia celor cu adevarat importante si care nu pot fi amânate). Acesta e semn clar ca partenerii sunt in consens. Daca dumneavoastra vreti sex, dar el vrea meci, sau el vrea sex si dumneavoastra vreti telenovela sau sa cititi, nu functioneaza!


• Faceti tot posibilul ca si celalalt sa se simta bine. Oferindu-va placere unul altuia, aveti o experienta extraordinara in viata sexuala. Exista o asa-zisa legenda urbana conform careia barbatii urmaresc intr-o partida de sex sa se simta bine, nepasându-le prea tare de ce se intâmpla cu partenera. Ei bine, legenda poate fi valabila si in sens invers – iar acest fapt nu dovedeste nimic altceva decât ca dumneavoastra si el, ca un cuplu, nu va potriviti. Trebuie sa existe echilibru in toate, iar acest domeniu nu face exceptie.


• Sunteti amândoi deschisi la a incerca „locatii“ noi pentru partidele dumneavoastra de sex. Desigur, locul in care se desfasoara actul sexual adauga un plus de „pasiune“ relatiei dumneavoastra, fie ca e vorba de canapeaua din sufragerie, ori de masina de spalat din baie. E clar ca doua persoane cu firi diametral opuse, in care unul e deschis la experimente, iar celalalt nu se poate desprinde de patul din dormitor, nu se vor satisface din punct de vedere sexual pe termen lung. Chiar daca va merge o vreme relatia, pâna la urma pasiunea se va stinge.


• Discutati despre fanteziile dumneavoastra sexuale in cuplu. Va impartasiti unul altuia fanteziile, pozitiile pe care ati dori sa le incercati impreuna si care dintre pozitii vi se par mai incitante. Intr-un cuplu in care unul dintre parteneri vorbeste deschis despre sex, iar celalalt roseste când aude asemenea „grozavii“ va exista dezacord.


• Cu sau fara lumina! Proba cu lumina este una „de foc“, este util sa aveti amândoi aceleasi gusturi la acest capitol. Lumina, veioza, becuri colorate, lumânari parfumate, orice functioneaza si se potriveste pentru amândoi partenerii. Conform „traditiei“, sexul se face pe intuneric. Sau nu? Ei bine, si la acest capitol aveti amândoi o proba de trecut. Daca dumneavoastra preferati sa-l priviti in ochi, iar el nu stie cum sa stinga mai repede lumina, ei bine, relatia n-o sa functioneze.


• Experimentele. Sunteti amândoi deschisi spre explorarea de noi modalitati de a oferi placere unul altuia. Asta va face sa va descoperiti mai bine si sa va daruiti unul altuia cu pasiune. E important sa identificati daca sunteti compatibili din acest punct de vedere. Altfel, unul dintre dumneavoastra, „exploratorul“, va fi complet plictisit de rutina din viata intima si isi va ostoi setea de nou cautându-si alt partener.


• Jocurile dinainte si dupa actul sexual propriu-zis sunt importante pentru amândoi.


Probabil ca nu este o noutate pentru dumneavoastra, dar imaginati-va urmatorul scenariu: imediat dupa ce ati facut dragoste, dumneavoastra tânjiti dupa câteva dezmierdari si imbratisari, pe când partenerul dumneavoastra este deja in fata calculatorului sau la televizor, urmarind… un meci de fotbal. Nu functioneaza!


Descoperiti câteva dintre aceste semne in relatia dumneavoastra de cuplu pentru a fi sigura ca va potriviti si la pat, dincolo de prietenia sau camaraderia care exista intre dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS