14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Mouse de 18.600 de euro


Producatorul elvetian Pat Says Now a lansat pe piata un mouse pretios, bun pentru un cadou original de Craciun. Dupa cum informeaza Krone.at, pentru 18.600 de euro, veti primi un mouse din aur alb de 18 karate, ornat cu o floricica din 59 de briliante. Potrivit producatorilor, „Diamond Flower“ e ste de cel mai scump mouse din lume.


Jackson Pollock – cel mai scump artist din lume


Pictorul american Jackson Pollock a devenit cel mai scump artist din lume, dupa ce un tablou al sau a fost achizitionat pentru pretul record de 140 de milioane de dolari. Generosul cumparator este David Martinez, un om de afaceri mexican, pasionat de arta. Pretioasa pictura, intitulata „No.5“, a fost realizata in 1948 si a reusit sa doboare recordul absolut detinut de o pictura a lui Gustav Klimt, „Adele Bloch-Bauer I“, achitizionata pentru 135 de milioane de dolari de Ronald S. Lauder. Afacerea a fost incheiata de magnatul industriei cinematografice de la Hollywood, David Geffen, care cu banii obtinuti pare decis sa cumpere cotidianul Los Angeles Times. Informatia, data publicitatii de New York Times, nu a fost confirmata nici de David Geffen, nici de David Martinez, care au refuzat sa comenteze.


Concediata pentru un gest obscen la adresa presedintelui


Conducatoarea unui autobuz scolar, concediata din cauza unui gest obscen la adresa presedintelui Americii, George W. Bush, a rugat sa fie reintegrata in sistem, informeaza site-ul cyberpresse.ca.


Incidentul a avut loc in luna iunie când femeia, de 43 de ani, care conducea autobuzul cu elevi, s-a intersectat cu convoiul prezidential, cu ocazia vizitei presedintelui in regiune.


In timp ce elevii din autobuz l-au salutat pe presedinte si acesta le-a raspuns la salut facându-le cu mâna, soferita a facut un gest indecent, la adresa conducatorului statului care nu a ramas nepedepsit.


Christina Aguilera, figura a muzeului Madame Tussaud’s


Christina Aguilera este din ce in ce mai aproape de fanii sai, dar sub alta forma. Potrivit site-ului teenhollywood.com, cântareata pop a acceptat sa fie imortalizata in ceara.


Aguilera va rivaliza cu Britney Spears si Beyonce Knowles in prestigiosul muzeu Madame Tussaud’s din Londra, incepând de luna viitoare. Dupa cum au anuntat directorii muzeului, diva pop va frapa prin tinuta sexy si va „locui“ intr-o camera aranjata in stilul unui budoar din anii ‘20.


Ryan Phillippe, cel mai sexy tatic de la Hollywood


Ryan Phillippe, al carui talent actoricesc a atins parca apogeul in drama „Collision“, realizata de Paul Haggis, a fost desemnat recent cel mai sexi tatic de la Hollywood, informeaza site-ul pipole.net.


Ryan Phillippe, fostul sot al actritei Reese Witherspoon, a devansat nume mari din lumea filmului, cum ar fi Will Smith, Johnny Depp, Tom Cruise, Jude Law si Brad Pitt. Acesta din urma a fost apreciat pentru implicarea in viata lui Maddox si a Zaharei, copiii infiati de Angelina Jolie, ulterior adoptati si de el. Ryan Phillippe va aparea pe genericul noului film produs de Clint Eastwood, in care va juca alaturi de Jesse Bradford si Adam Beach.


Justin Timberlake, marele câstigator la MTV Europe Music


Justin Timberlake si Red Hot Chili Peppers au fost marii câstigatori ai ceremoniei de decernare a premiilor MTV Europe Music, care a avut loc joi seara in Copenhaga, Danemarca. Timberlake, care a fost si prezentatorul ceremoniei, a primit trofeul pentru cea mai buna muzica pop, precum si pe cel pentru cel mai bun artist. Rockerii Red Hot Chili Peppers au primit unul dintre cele mai râvnite premii ale serii, albumul lor, „Stadium Arcadium“, fiind desemnat cel mai bun LP al anului. „Este extraordinar faptul ca asta seara (joi seara – n.r.) am câstigat cel mai important premiu al ceremoniei“, a spus Timberlake in fata miilor de fani entuziasti care il aplaudau frenetic. Trofeul pentru cea mai buna voce feminina a revenit Christinei Aguilera, in timp ce Kanye West a fost premiat pentru cea mai buna muzica hip hop. Trofeul pentru cea mai buna formatie a revenit veteranilor de la Depeche Mode, reprezentanti la ceremonie de Andrew „Fletch“ Fletcher. „Extraordinar, nu imi vine sa cred“, a spus Rihanna, solista de 18 ani care a primit premiul pentru cea mai buna muzica R&B. „Crazy“ a lui Gnarls Barkle a fost desemnata melodia anului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS