14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Masurile pe care doriti sa le luati nu pot fi inca puse in aplicare, dar exista totusi o solutie, aceea de a face compromisuri. Uneori adaptarea la mediu este cea mai buna solutie, ca de altfel si maxima acestui week-end.


Taur


Graba de care dati dovada si nelinistea nu fac decât sa va incurce planurile. Un prieten va avertizeaza asupra unor decizii prost inspirate. Ar fi bine sa il luati in seama.


Gemeni


Vi se vor oferi posibilitati de alegere si va trebui sa va hotarâti asupra variantei optime, profesional, financiar sau sentimental. N-ar fi rau sa tineti cont si de parerile celorlalti. Persoanele de sex opus ar putea juca un rol important.


Rac


Schimbari bune ar putea aparea sub forma unui ajutor dezinteresat pe care l-ati putea obtine de la ceilalti. Accentul cade pe noroc si protectie, fie proprie, fie datorita prietenilor sus-pusi. Daca v-ati hotarât sa faceti ceva, n-ar fi rau sa va cautati norocul in oras. Puterea de seductie va sustine cauza.


Leu


Se pare ca norocul a inceput sa va surâda. Veti da curs unor proiecte mai vechi ori veti calatori mai mult. Atât financiar, cât si profesional lucrurile par sa stagneze, preferabil ar fi sa nu va pierdeti vremea cu activitati inutile.


Fecioara


Pot aparea confruntari directe cu persoane care incearca sa se impuna. Chiar daca pornirile dumneavoastra sunt motivate, finalul s-ar putea sa nu va fie tocmai favorabil. La sfârsitul week-end-ului veti face o calatorie interesanta.


Balanta


Aveti tendinta sa va implicati in activitati care nu au o motivatie financiara promitatoare sau care va obosesc. N-ar fi rau daca inainte de a va apuca de treaba va faceti o lista de prioritati.


Scorpion


Sunteti hotarât sa va asumati responsabilitati sau sa demarati activitati noi. Pozitia financiara lasa de dorit, dar promisiunile primite in acest week-end vor fi dintre cele mai bune. Este bine ca in tot ceea ce intreprindeti sa dati dovada de discretie.


Sagetator


Veti descoperi ca persoanele cu care veniti in contact va poarta noroc. Aveti sansa sa câstigati la jocuri de noroc si sa primiti vesti bune in legatura cu cariera. Este posibil sa apara dispute cu mama sau cu o femeie mai in vârsta.


Capricorn


Prietenii de care aveti nevoie va vor fi aproape si sprijinul primit de la ei v-ar putea ajuta sa iesiti dintr-un impas. Ati putea crede ca orice va propuneti devine cu usurinta posibil. Sfârsitul week-end-ului va rezerva unele surprize placute.


Varsator


Veti descoperi ca va lipsesc prietenii si prin urmare tot ceea parea usor de obtinut acum devine aproape imposibil. Veti avea posibilitatea indeplinirii cu succes a proiectelor care urmaresc câstigurile financiare.


Pesti


Motivele preocuparilor dumneavostra ar putea fi promisiunile primite din partea celorlalti, profesionale sau financiare. Week-end-ul va este favorabil, indiferent ce decizie ati lua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS