11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAlegeti comoditatea!

Alegeti comoditatea!

Vremea a inceput sa se inrautateasca brusc, asa ca pantofii va trebui sa lase loc ghetelor si chiar cizmelor. Bineinteles ca designerii au si scos pe piata noi modele, semn ca va fi nevoie sa iesiti la o repriza de cumparaturi.


Cuvântul de ordine pentru incaltamintea acestui sezon este comoditatea. Acesta ar fi unul dintre criteriile dupa care ar fi indicat sa va ghidati atunci când vreti sa va achizitionati o pereche noua de incaltaminte. De fapt, luând in consideratie oferta magazinelor din Craiova, s-ar putea spune ca aveti de unde alege. Foarte important inainte de a merge la cumparaturi este sa decideti la ce evenimente intentionati sa purtati respectiva pereche de incaltaminte.


Potrivite pentru stilul casual ar fi cizmele sau ghetele din piele (desi au un pret destul de ridicat). Vedeta acestui sezon sunt ghetele care de-abia ce trec de glezne. Foarte elegante acestea pot fi purtate atât cu fusta, cât si cu pantaloni. In ceea ce priveste calapodul, acesta va trebui sa aiba neaparat botul rotund. Se mai poarta si modele cu botul putin ascutit (cele care alungesc prea mult talpa piciorului au devenit deja desuete) pentru acelea dintre dumneavoastra care vor sa para mai suple. Pentru perioadele când temperatura aerului va scadea drastic mult mai indicate vor fi insa cizmele trei sferturi sau pâna la genunchi. Din piele intoarsa, naturala sau vinilin, cizmele pot fi asortate cu o multitudine de tinute. Veti putea imbraca si iarna pantalonii trei sferturi, atât de la moda in acest sezon.


Imprimeuri sau aplicatii?


In cazul tinutelor de zi cu zi, tocul incaltamintii nu va fi exagerat de mare. De preferat sunt cizmele cu tocul conic sau patrat sau, daca inaltimea va permite, puteti purta si incaltaminte fara toc. Si cum accesoriile sunt foarte importante in construirea unei tinute, cizmele din acest sezon sunt disponibile in cele mai diverse culori: de la clasicul negru pâna la mov sau potocaliu. Foarte bine vândute sunt si modele care au diferite aplicati: cureluse discrete, aranjate in forme geometrice sau ciucuri. Si in acest sezon au ramas in top cizmele cu blana.


In ceea ce priveste incaltamintea adecvata pentru ocazii festive, designerii va permit sa va dati frâu liber imaginatiei.


Cizmele cu imprimeuri din leopard si sarpe sau cu aplicatii viu colorate se afla in topul preferintelor tinerelor cumparatoare. Foarte frecvente au devenit si modelele care au tricot sau blana sintetica in componenta. De aceasta data tocurile inalte (cui sau groase, in functie de preferintele fiecareia) sunt chiar indicate, având in vedere ca astfel veti crea iluzia unei siluete mai suple. Restrictii nu exista nici in privinta culorilor, atâta timp cât veti sti sa le asortati cu vestimentatia.


In ceea ce-i priveste pe domni, acestia au de ales intre bocanci si ghete, care se gasesc de regula in culori neutre: negru, gri sau maro. Magazinele craiovene nu le ofera domnilor prea multe modele de incaltaminte pentru iarna, pentru ca acestia nu acorda foarte mare importanta accesoriilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS