9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Veti avea probleme la serviciu cu un coleg. Incercati sa aplanati conflictele pentru ca, indiferent daca veti câstiga sau nu, in ochii sefului veti avea de pierdut.


Taur


Veti avea probleme de comunicare cu o persoana mai tânara din anturaj. Incercati sa intelegeti si punctul ei de vedere si abordati problema cu calm.


Gemeni


Nu trebuie sa va incredeti prea mult in promisiunile pe care vi le va face un barbat laudaros. Reveniti cu picioarele pe pamânt cât mai repede.


Rac


Sarmul dumneavoastra va atrage cu siguranta o persoana de sex opus. Va pricepeti la oameni, intuiti ceea ce vor. Dar ceea ce cautati dumneavoastra este o provocarea intelectuala.


Leu


Veti invata mult mai mult daca ii veti asculta pe cei care sunt mai in vârsta si au mai multa experienta decât daca experimentati pe cont propriu.


Fecioara


Chiar daca nu ati primit confirmarea pe care o asteptati din partea unei institutii, nu este cazul sa disperati. Suspiciunile dumneavoastra referitoare la o posibila pierdere de bani nu sunt confirmate.


Balanta


Veti obtine recunoasterea pentru munca depusa. Abilitatea dumneavoastra de a va intelege cu ceilalti va va ajuta sa obtineti sprijinul de care aveti nevoie.


Scorpion


Daca participati la un eveniment aveti sansa sa intâlniti un partener romantic. Puteti surprinde pe cineva care este interesat de dumneavoastra.


Sagetator


Problemele financiare va ingrijoreaza. Veti avea o discutie cu un amic despre modul cel mai eficient de achitare a datoriilor.


Capricorn


Dorinta dumneavoastra de schimbare se extinde pâna in zona sentimentala. Ati dori sa incepeti o relatie secreta. Trebuie insa sa tineti cont de riscurile pe care le implica descoperirea acesteia.


Varsator


Partenerul dumneavoastra va fi iritat astazi, asa ca incercati sa nu faceti prea multe valuri. Oferiti-i o conversatie placuta si o cina in doi.


Pesti


Nu ratati ocazia de a pleca intr-o calatorie pentru ca aveti ocazia sa intâlniti un partener romantic. Chiar daca poate nu iese nimic de durata, va veti simti bine si va veti bucura sincer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS