25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinHaine pe comanda pentru mai multa eleganta

Haine pe comanda pentru mai multa eleganta

Si dumneavoastra puteti sa purtati haine croite dupa bunul plac, asemenea vedetelor. Magazinele din Craiova au o oferta variata de materiale, disponibile la preturi pentru toate buzunarele. 


Pantalonul este prea lung si trebuie scurtat putin, fusta are si ea nevoie de câteva modificari pentru a putea fi purtata, iar nasturii de la sacou trebuie schimbati. Sunteti foarte pretentioase când trebuie sa va achizitionati un nou articol vestimentar si gasiti destul de greu modele al caror material sa va multumeasca? Atunci este cazul sa incercati sa va faceti haine pe comanda.


Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti in acest caz este sa gasiti o croitoreasa sau un atelier de croitorie care sa fie pe placul dumneavoastra. Pasul urmator consta in achizitionarea materialelor din care doriti sa va confectionati hainele. Fie ca va decideti sa mergeti intr-un târg comercial, fie ca va indreptati atentia spre un magazin care comercializeaza doar textile, oferta de materiale de pe piata Craiovei este foarte variata, iar preturile sunt in functie de buzunarele fiecaruia. Pentru ca se apropie sezonul rece, cea mai mare cautare in aceasta perioada o au materialele groase. Un metru de stofa costa intre 25 si 65 de lei. Preturile difera atât in functie de magazinul de unde achizitionati, cât si de compozitia materialului. Daca dispuneti de mai putine resurse materiale, atunci alegeti o stofa din amestec de lâna cu poliester. Din stofa se pot confectiona o multime de articole vestimentare: de la paltoane la sacouri si fuste.


Broderii pentru tinute festive


Nici materialele din care se realizeaza tinutele festive nu sunt de evitat, mai ales ca mai sunt doar trei luni pâna la sarbatorile de iarna. Un metru de matase costa intre 27 si 40 de lei, in functie de modelul ales de dumneavostra. Bineinteles ca exista si materiale cu preturi piperate. Broderiile de calitate sunt foarte scumpe, dar asta si pentru ca dau o nota aparte unei toalete. Un metru de broderie poate depasi si 300 de lei.


In functie de produsul pe care vreti sa-l confectionati, in afara de material veti fi nevoiti sa achizitionati si nasturi, ata si fermoare. Acestea au insa preturi mici: o papiota de ata costa un leu, iar nasturii intre 0,3 si 2 lei bucata (in functie de model si marime).


Hainele facute pe comanda pot fi mai costisitoare, dar astfel veti avea satisfactia ca acestea sa va „vina ca turnate“. In plus, veti fi nevoite sa va inarmati cu ceva rabdare pâna sa le imbracati, pentru ca va trebui sa veniti si la câteva probe, pâna când sa plecati cu produsul acasa. Totusi, nu veti mai fi nevoite sa colindati toate magazinele in cautarea unui model care sa va vina bine. Pentru a nu cheltui mai mult decât este nevoie, este indicat sa va consultati cu croitorul despre lungimea materialului de care aveti nevoie, astfel veti sti exact cât sa cumparati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS