22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinDecoratiuni de toamna la moda

Decoratiuni de toamna la moda

Inceputul toamnei ne duce cu gândul la vreme mohorâta si pentru a ne simti in forma si cu un tonus psihic bun trebuie sa gasim noi decoratiuni pentru locuinta noastra. In acest sezon, conform site-ului ele.ro, exista mai multe tendinte care nu sunt greu de realizat.


O singura culoare transforma aranjatul mesei intr-o indeletnicire extrem de placuta si, ca sa fim in ton cu toamna, putem cumpara farfurii in tonuri vernil, care sa se regaseasca si pe fata de masa sau pe servetele. Aspectul stilat si rafinat este cu siguranta garantat, netrebuind astfel sa va faceti probleme in privinta asortarii culorilor.


Frunze de toamna


Pentru un efect deosebit, puteti aseza in câteva boluri transparente frunze in nuante de bej, auriu, ruginiu. Frunzele le puteti aduna cu ocazia unei plimbari prin parc, iar daca afara vi se pare ca este prea frig, le puteti cumpara din magazinele de decoratiuni, gata asortate.


Fructe „scânteietoare“


Daca nu aveti timp sa cumparati fructe proaspete de sezon pe care sa le asezati pe un platou in centrul mesei, atunci puteti opta pentru fructele artificiale, realizate manual si stropite cu spray argintiu sau auriu si care „imbraca“ foarte frumos masa, in special seara in lumina lumânarilor. Fructele „scânteietoare“ se numara printre cele mai hot accesorii ale sezonului.


Suporturi pentru lumânari


Clasicele suporturi pentru lumânari capata in acest sezon nuante ruginii si intrebuintari variate. Astfel, un suport pentru lumânari poate fi intrebuintat si ca suport pentru fructe artificiale sau frunze tomnatice.


Arome speciale pentru seri reci de toamna


Pentru ca atmosfera sa fie desavârsita si familia sa simta caldura caminului, ar trebui ca lânga suportul de lumânari sa existe si unul pentru betisoare parfumate. Mirosul de mosc sau de santal este pentru multi mult prea greu asa ca puteti sa folositi betisoarele de menta sau ghimbir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS