16.7 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinTendinte „colorate“

Tendinte „colorate“

S-a teminat cu interioarele terne sau monocrome! De la nota simpla la versiunea „total look“, culorile isi fac intrarea spectaculoasa in toate colturile casei! Site-ul www.stiletto.ro va invita sa indrazniti sa abordati rosul intens, galbenul acidulat, oranjul mecanic, bleul acvatic sau clasica imbinare alb-negru.


Expertii au votat cele patru mari stiluri deco pentru locuinta acestui an. In zona culorilor, se merge de la „flashy“ si viu pentru stilul Baroc si Newstalgie, la nuante cât mai naturale pentru Ethnoriental si Futurist… intotdeauna cu note de fond in alb si negru!


Exces, excentric: Baroc. Fantezie, extravaganta, spectacular… barocul isi face come-back-ul zgomotos in sfera deco! Negrul se amesteca cu note de alb, dar si cu culori mult mai vii. Roz vibrant, albastru indigo, rosu aprins…Tonurile sunt excentrice si percutante. Si se impletesc de minune cu materialele care stralucesc, cum ar fi cristalul. Efect teatral garantat!


Nou si vechi in „Newstalgie“. Reflexe ale filmului „Amelie Poulain“, interioarele „Newstalgie“ reveleaza tot farmecul si romantismul anilor ’50. Rosu purpuriu, verde-mar, bleu turquoise, galben pai: toate se substituie nuantelor pastelate. Uni, in dungi sau buline, aceste tente „vitaminizante“ se impaca perfect cu vinilinul, PVC-urile sau cu tabla lacuita… Daca va doriti un deco in dulcele stil frantuzesc si un aer Happy Days revizuit, nu ezitati!


Sidef, satin si stralucire (Ethn)orientale. Destinatie Portile Orientului pentru tendinta Ethnorientala! Nuante de nisip, beige trandafiriu, piatra alb straucitor… ca si in moda, „nudurile color“ se impun in interioarele noastre. Totul cu note de bronz si auriu imprimate cu orientalism. Hiperfeminine, materialele sunt complet sidefate si satinate. Si lasa loc unei ambiante etnic-sic, cu iz de Regina Nisipurilor…


Sic, natural si futurist. Naturalul revine la galop si se instaleaza peste tot in casa! Paduri fermecate, scene de vânatoare, stilul câmpenesc decalat este in tendinte si foarte sic. Ca si padurea de toamna, tonalitatile sunt calde si pudrate. Orange-ul dulce, lemnul brut, galbenul frunza merg de minune cu tentele de verde smarald, visiniu si violet, generând o nota cel putin… „sauvage“ ! Totul tratat, insa, cu cea mai inalta tehnologie!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS