15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec


Luni si marti, viitorul se arata roz, spre bucuria dumneavoastra. Sunteti dovada vie ca munca asidua, cu sau fara ajutorul norocului, este cheia succesului. Munca grea de miercuri si joi este de genul care trebuie rezolvata cu un zâmbet pe buze oricât de frustrat sunteti, dar pe dumneavoastra nu va deranjeaza. S-ar putea sa existe frustrari pur si simplu pentru ca se pregateste ceva. Concentrati-va asupra altcuiva, o persoana anume care are nevoie sa fie ajutata, si propriile dumneavoastra frustrari ar putea disparea. Vineri si sâmbata sunteti foarte vesel si dinamic, iar duminica, va relaxati.


Taur


Luni si marti, atmosfera este in mod deosebit tensionata. Va puteti astepta ca interactiunile dumneavoastra cu cei din jur sa fie la fel de tensionate (prin urmare, incercati sa evitati sa va certati cu cineva). Miercuri si joi ar trebui petrecute alaturi de cineva care va intelege intuitiv, care va cunoaste foarte bine, dar vineri si sâmbata va trebui sa va confruntati cu dileme, indiferent daca va place sau nu, dileme mai putin grave, dar diverse si numeroase. Nu va grabiti. Duminica, e o adevarata usurare.


Gemeni


O omida, in conditii propice si daca i se da putin timp, devine ceva de nerecunoscut. Luni si marti, invatati lucruri noi despre transformari. Treceti printr-o schimbare radicala si aproape sigur va fi una de natura intelectuala si/sau politica; in mod sigur va schimba totul. Miercuri si joi, schimbarea va afecteaza in moduri neasteptate, dar vineri si sâmbata, prietenii sunt alaturi de dumneavoastra. E placut sa stiti ca, desi unele lucruri se schimba, altele ramân la fel. Duminica, primiti multe informatii noi.


Rac


Problemele financiare sunt destul de derutante la inceputul saptamânii – este greu sa va dati seama câti bani aveti sau pe ce anume vreti sa ii cheltuiti. Daca voiati sa va cumparati ceva ce pâna la urma nu prea va permiteti, incercati sa fiti flexibil si sa va amânati implinirea acelei dorinte. Miercuri si joi, banii nu constituie o problema, pentru ca nu va costa nimic sa visati cu ochii deschisi (si exact asta faceti intr-una doua zile la rând). Vineri si sâmbata, cea mai presanta problema implica intr-un fel sau altul o persoana cu autoritate, dar duminica este prin definitie zi sociala. Si plina de mâncare.


Leu


Aveti destul respect de sine pentru a va apara intr-o situatie problematica din punct de vedere social, si chiar daca unii ar putea sa ia asta drept aroganta, cei apropiati dumneavoastra stiu mai bine. Cu alte cuvinte, dumneavoastra stiti mai bine cum sa ii faceti pe ceilalti sa vorbeasca, mai degraba decât sa va ascultati propria voce. Rabdarea este o virtute. Miercuri si joi, nu luati decizii foarte usor, iar hotarârile definitive pe plan financiar sunt o idee proasta. Sunteti mai predispus activitatilor creatoare. De vineri pâna duminica, fiti ca un burete: gata sa prindeti idei din zbor, de oriunde, chiar si de la persoane carora le vorbiti rar in general.


Fecioara


Luni si marti, e bine sa va amintiti ca multe inventii au fost descoperite accidental. Aveti un impuls irezistibil spre experimental. Miercuri si joi, ar trebui sa fiti atent la ceea ce puteti invata de la prietenii dumneavoastra mai degraba decât la ce ii puteti dumneavoastra invata pe ei. De ce anume puteti fi absolut sigur? In ce priveste partea practica a lucrurilor, nu rezolvati prea multe pâna vineri, când in schimb sunteti deosebit de productiv. Sâmbata, va simtiti util, iar duminica, aveti conversatii filosofice cu cineva.


Balanta


Luni si marti sunt adevarate utopii. Lumea dumneavoastra este plina de oameni fata de care va simtiti in mod irezistibil legat. In plus, totul devine o intreaga nebunie, amuzanta in felul ei. Unii dintre prietenii dumneavoastra ar trebui decorati. Miercuri si joi, ajutându-i pe altii sa-si rezolve problemele care ii streseaza, scapati de propriul dumneavoastra stres. Vineri si sâmbata sunt aproximativ lipsite de respectivul stres, desi sunt intense – predomina o relatie in doi, fie de afaceri, fie sentimentala. Aspecte care pareau sa va depaseasca se dovedesc a fi detalii pe care sunteti de fapt foarte stapân. Asa ca nu aveti nici un motiv sa va plângeti. Duminica aveti o zi minunata.


Scorpion


Viata dumneavoastra de familie seamana cu un vulcan gata de eruptie luni si marti, eruptie ce pare inevitabila. Dar, deoarece nu aveti chef deloc sa fiti stropit cu lava fierbinte, sunteti gata sa negociati: compromisul pare dintr-o data o idee excelenta. Miercuri si joi, daca problema persista, puneti-va imaginatia la treaba si rezolvati-o. S-ar putea sa gasiti o solutie la care nu va gândiseti inainte, dar care va multumi pe toata lumea. Vineri si sâmbata, lasati totul deoparte pentru a ajuta pe cineva, indiferent ce anume va cere. Duminica sunteti stimulat.


Sagetator


Luni si marti va vin idei noi. Am putea spune ca va napadesc. S-ar putea ca si parul sa va stea altfel din cauza lor! Serios vorbind, lasati vanitatea la o parte saptamâna asta si concentrati-va asupra lucrurilor cu adevarat importante. Miercuri si joi, pierdeti si regasiti lucruri intr-o veselie; pur si simplu, mintea dumneavoastra este in alta parte. Vineri si sâmbata, predomina productivitatea, jocurile si barbatii. Duminica, câteva detalii va cer mare atentie.


Capricorn


Scopurile dumneavoastra sunt mai mult decât admirabile, dar metodele de a le atinge mai au nevoie sa fie gândite. Luati in considerare o schimbare luni si marti – dar una de importanta redusa. Priviti lucrurile in ansamblu. Miercuri si joi, a va pune ideile in forma scrisa nu numai ca le face mai clare pentru cei din jur, dar vi le limpeziti si dumneavoastra insiva. Vineri si sâmbata, familia dumneavoastra are nevoie de atentie. Este posibil sa trebuiasca sa amânati altceva pentru a le acorda atentia si timpul pe care le merita. Duminica, iesiti din casa: mergeti la padure, pe plaja, la un restaurant placut – sau ceva de genul asta.


Varsator


La inceputul saptamânii sunteti foarte inspirat. Totul pare sa se potriveasca starii dumneavoastra de spirit, ca si cum lumea s-ar stradui sa va mentina dispozitia si moralul. Cei din jur va considera atractiv si ii entuziasmati – posibil sa vi-o si spuna. Miercuri si joi, cu gândul la toate acestea, abia daca va mai gânditi la aspecte precum banii, care ar putea reprezenta o problema. Daca va fi asa, oricum nu va veti gândi la asta. Vineri si sâmbata va gasesc intr-una din predispozitiile dumneavoastra filosofice. Duminica e de-a dreptul fascinanta.


Pesti


Abia va puteti concentra luni si marti, cu toate planurile si ideile de a salva lumea care va circula prin minte. Va depaseste de ce oamenii din jur nu se gândesc mai mult la ceea ce conteaza cu adevarat. Pe de alta parte, si dumneavoastra sunteti distrat. Mentinerea echilibrului este o adevarata lupta si nu se va dovedi simpla. Miercuri si joi, aveti mai multa energie decât va trebuie – si mult, mult timp la dispozitie. Este posibil sa apara unele schimbari in ce priveste persoana dumneavoastra. Vineri si sâmbata, credeti ca sunteti pe punctul de a obtine ceva. Dar chiar sunteti? Nu e cumva doar un truc, o pacaleala?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS