9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRevitalizati-va tinuta!

Revitalizati-va tinuta!

O esarfa in colori vii, o geanta in pas cu moda sau un ceas cu un design avangardist, toate aceste accesorii pot da o nota de personalitate tinutei dumneavoastra.


Va alegeti cu grija hainele pe care le purtati incercând sa „construiti“ mereu tinute in pas cu moda, dar câta atentie acordati accesoriilor? Adeseori, detaliile sunt cele care fac diferenta, de aceea alegerea accesoriilor nu este un lucru usor de realizat. La fel cum tinutele vestimentare se schimba periodic, si in cazul acestora exista o intreaga industrie in care apar mereu noi modele. De fapt, marii creatori de moda nu neglijeaza niciodata accesoriile când realizeaza o tinuta. In caz ca nu dispuneti de prea multe accesorii, atunci este musai sa „cercetati“ magazinele craiovene pentru a va achizitiona câteva. In ceea ce priveste bijuteriile, oferta este mai mult decât tentanta. Gasiti de la coliere din aur alb, ornate cu pietre pretioase (care se potrivesc de minune la o tinuta de ocazie), si pâna la gablonzuri, care beneficiaza de preturi foarte mici. Pentru acest sezon specialistii va recomanda sa va indreptati atentia catre bijuteriile mari, care sa iasa in evidenta. Atentie insa, aceasta nu inseamna ca trebuie sa va „incarcati“ cu prea multe bijuterii.


Ceasurile, solutie de compromis


O noutate o reprezinta bratarile, care au inceput din nou sa fie la moda. In acest sens, buticurile din Banie va ofera o gama foarte larga de modele, cu preturi pentru toate buzunarele. In caz ca totusi nu va surâde gândul sa purtati zilnic bijuterii, puteti totusi sa va rezumati la un ceas si astfel veti imbina utilul cu placutul. Iar daca acesta are un nou design, atunci cu siguranta va suplini lipsa bijuteriilor.


Si pentru ca sezonul estival a trecut, a sosit momentul sa scoateti de la naftalina esarfele si fularele, pentru ca pot fi purtate chiar si când soarele straluceste pe cer. O esarfa purtata la un costum va da o nota de eleganta, iar daca va decideti sa o asortati la o tinuta casual veti capata un aer boem. Se va tine insa cont de textura materialului din care acestea sunt confectionate in momentul in care veti dori sa le asortati la o anumita toaleta. Pentru evenimentele festive sunt recomandate esarfele din materiale pretentioase, precum matasea. De obicei, acestea au preturi destul de piperate, dar o astfel de investitie va poate salva de altele mult mai costisitoare. O tinuta terna poate fi salvata de o esarfa asezata cu grija in jurul gâtului. Tot din categoria accesoriilor care nu trebuie sa va lipseasca in acest sezon sunt curelele. Ce metoda mai simpla de a scoate in evidenta o talie de „viespe“ decât o curea in culori vii? Din pacate, la acest capitol, magazinele din Craiova nu va ofera prea multe variante.


Nici alegerea posetei nu trebuie facuta la intâmplare. Mari sau mici, colorate sau uni, din piele naturala sau ecologica, acestea se vor alege in functie de toaleta abordata. La fel ca si in sezonul trecut, in timpul zilei designerii va recomanda sa purtati genti mari, in care sa incapa atât o gama larga de produse de infrumusetare, cât si proiectul pentru serviciu. La evenimentele festive insa, tot posetele minuscule se vor purta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS