9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Veti avea probleme cu femeile din familie. Incercati sa va pastrati calmul chiar daca altcineva incearca sa va supere. O schimbare de domiciliu sau o imbunatatire in organizarea caminului vor avea succes.


Taur


Discutati cu colegii dumneavoastra despre schimbarile care vor imbunatati randamentul muncii. Puteti obtine pozitia de lider.


Gemeni


Partenerul de viata se gândeste sa se joace un pic cu nervii dumneavoastra. Nu va aratati prea preocupat de problemele care tin de casa.


Rac


Nu va neglijati sanatatea pentru ca veti avea de suferit. Un partener de afaceri se va dovedi a fi imprevizibil. Fiti atent sa nu amestecati lucrurile. Ultimul lucru de care aveti nevoie este un conflict.


Leu


Parteneriatele vor fi dezamagitoare pe ziua de astazi. Va trebui sa faceti totul singur si nu va asteptati sa fiti recompensat pentru acest lucru.


Fecioara


In domeniul afacerilor se pare ca lucrurile merg bine. Puteti sa va asteptati la o avansare, la mai multe responsabilitati si la o noua pozitie sociala.


Balanta


Prin intermediul calatoriilor veti acumula noi cunostinte si va veti face importante prietenii. Trebuie sa va gânditi bine inainte de a va angaja sa participati la un curs.


Scorpion


O rezolvare neasteptata va alunga nesiguranta care va coplesise, ca atare nu va pierdeti niciodata speranta in momentele critice.


Sagetator


De dimineata s-ar putea sa plecati pe neasteptate intr-o scurta calatorie in interes familial. Este o zi favorabila negocierilor si comunicarii cu persoanele tinere.


Capricorn


Aveti entuziasmul necesar pentru demararea unei afaceri, dar va lipsesc banii. Daca va puneti la lucru imaginatia si creativitatea, veti obtine suma necesara.


Varsator


Dimineata, este posibil sa resimtiti o stare de confuzie care va poate afecta relatiile sociale si sentimentale.


Pesti


Traversati o perioada favorabila pe plan social si puteti avea reusite remarcabile. Incep sa apara rezultatele eforturilor depuse intr-o afacere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU