11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Cineva va scoate din starea de apatie cu care ati inceput saptamâna si va recapatati, ca prin minune, buna dispozitie, motivatia si cheful de actiune. Aveti nevoie doar de un stimulent care sa va repuna in functiune si sa intrati in ritmul alert, care va caracterizeaza.


Taur


Azi sunteti nevazut, neauzit, absent in ochii multora, pentru ca alegeti singur, cu buna stiinta, o pozitie departe de lume, in care sa va puteti concentra la problemele personale. Nu vreti sa le afle si altii si nu va deranjeaza ca lumea uita, pentru o zi, de dumneavoastra.


Gemeni


Investitiile pe care le decideti acum pentru confortul familiei vor fi acceptate de toti cei dragi, care pot contribui si ei, cu cât se poate. Va gânditi serios la niste cheltuieli masive pentru casa: o locuinta noua, renovare sau extindere.


Rac


Viata sociala este animata, pe placul dumneavoastra, cu sansa de a face noi cunostinte sau de a repara unele probleme de comunicare mai vechi. Va puteti intâlni cu un grup de prieteni sau de colaboratori si puneti tara la cale impreuna. Va place sa iesiti in lume, unde sunteti bine primit.


Leu


Sunteti prins la mijloc intre doua variante, doua directii sau doua persoane cu opinii contrare, iar dumneavoastra trebuie sa faceti pace intre acestea. Modul dumneavoastra impartial de a privi lucrurile va va fi de ajutor pentru a gasi un compromis ca sa multumiti si capra, si varza, fara sa declansati animozitati intre taberele adverse.


Fecioara


Norocul va scoate dintr-o situatie neplacuta, in sensul ca va deschide la timp ochii ca sa nu cadeti in plasa unei persoane cu intentii incorecte. Apare ceva neprevazut care alunga riscul din calea dumneavoastra astfel incât scapati de o teapa zdravana.


Balanta


Rutina zilei va face mai apatic, pentru ca ati sperat altceva si nu vine. Profitati de linistea care se asterne peste toate, pentru ca va puteti odihni dupa o perioada agitata, plina de banalitati marunte.


Scorpion


Trebuie sa plecati intr-o calatorie care nu va atrage deloc ori intr-o companie ce nu va face placere, ori cu niste scopuri pe care le veti considera pierdere de vreme.


Sagetator


Dragostea este o reala placere azi, pentru ca flirtati, fara sa va implicati de fapt in nimic in mod serios, dar va place jocul sau distractia de a cuceri noi inimi. Cele câteva ore libere pe care le petreceti cu persoana iubita pot fi fericite, oferindu-va suficiente motive de relaxare.


Capricorn


In fata unui impas, la serviciu, exista intotdeauna solutii daca veti cere ajutor. Nu refuzati sprijinul colegilor care va sunt aproape, pentru ca interventia lor poate fi salvatoare in unele situatii.


Varsator


Se anunta un eveniment colectiv fericit in perioada urmatoare si faceti planuri impreuna cu ceilalti participanti. Poate este o invitatie la o petrecere sau doar un proiect de serviciu la care trebuie sa lucrati alaturi de alti colaboratori.


Pesti


Seful va trimite cu tot felul de treburi urgente pe la institutii ale statului sau la alte firme partenere. Drumurile pot fi obositoare, dar sunteti multumit ca reusiti sa duceti la capat tot ce aveati in plan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS