20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Cea mai scumpa marmelada din lume


O companie producatoare de gemuri si-a marcat cea de-a 125-a aniversare realizând cea mai scumpa marmelada din lume.


Dupa cum informeaza site-ul Ananova.com, noul produs de cofetarie creat de firma „F. Duerr & Son’s“, care contine marmelada din portocale de Sevilia, crema de whisky, sampanie si foite de aur de 24 de carate, ajunge la 5.000 de lire sterline un borcan. Aceasta inseamna ca sunt necesare 76 de lire sterline pentru o cantitate suficienta de marmelada care sa poata fi intinsa pe o felie de pâine prajita. „Marmelada este incredibil de gustoasa. Am incercat-o pentru prima oara saptamâna trecuta, in cadrul unei sedinte a consiliului executiv. Am fost uimiti cu totii“, a declarat Mark Duerr, director al departamentului de management.


A sarit de pe pod pentru 20 de dolari


Un om fara adapost, din Florida, a sarit de pe un pod inalt de 15 metri intr-un râu, pentru a-si recupera o bancnota de 20 de dolari care-i cazuse din buzunar, informeaza site-ul Ananova.com. Mark Giorgio, de 47 de ani, a sarit in râul Manatee din Palmetto si a inotat aproape 100 de metri dupa banii pierduti. Omul a fost scos din apa de echipajul unei barci apartinând Comisiei pentru Conservarea Pestilor si a Animalelor Subacvatice care trecea intâmplator prin zona.


„Sunt fericit ca mi-am recuperat banii. 20 de dolari este o suma frumusica pentru un om sarac“, a declarat Giorgio in timp ce era consultat de medici. Potrivit sursei citate, barbatul s-a ales cu câteva zgârieturi in urma sariturii, dar a refuzat orice tratament medical.


Britanicii – dispusi sa renunte la sex pentru a trai 100 de ani


Aproximativ 40 la suta dintre britanici ar fi gata sa renunte la sex daca acest lucru le-ar oferi siguranta ca ar trai 100 de ani, potrivit rezultatelor unui studiu ce au fost facute publice vineri. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, femeile sunt mult mai dispuse decât reprezentantii sexului tare sa faca acest „sacrificiu“. 48 la suta dintre doamne si 31 la suta dintre barbati ar fi oricând gata sa puna capat vietii lor sexuale doar pentru a ajunge la venerabila vârsta de 100 de ani. Perspectiva unei vieti lungi nu poate fi cumparata chiar cu orice pret: 94 la suta dintre persoanele interogate au spus ca nu se simt pregatite sa-si abandoneze prietenii si familia chiar daca ar avea certitudinea ca ar trai atât de mult. De asemenea, 74 la suta dintre cei intervievati nu s-au declarat dispusi sa renunte la bani. Sondajul a fost efectuat pe un esantion reprezentativ de 1.003 persoane.


Viata lui Janis Joplin – subiect de film


Viata cunoscutei soliste Janis Joplin va fi subiectul peliculei dramatice „The Gospel According to Janis“. Dupa cum informeaza site-ul libero.it, pelicula va fi regizata de Penelope Spheeris si o va avea in rolul principal pe Zooey Deschanel. Desi a fost gândit de mai mult timp, proiectul a fost transpus in realitate dupa ce David Dalton, unul dintre fondatorii revistei „Rolling Stone Magazine“, a acceptat sa realizeze scenariul in colaborare cu regizorul.


Justin Timberlake, convins ca mariajul este „moartea pasiunii“


Justin Timberlake insista ca relatia sa cu Cameron Diaz este „perfecta“ asa cum este, considerând ca nu este nevoie de un mariaj.


Potrivit site-ului Yahoo!News, cunoscutul cântaret a facut aceasta afirmatie in emisiunea „Tonight Show With Jay Leno“.


„Cum crezi ca va fi viata ta sexuala in viitor? Ai in plan casatoria? Si, mai ales, ce crede Cameron despre toate acestea?“, a intrebat realizatorul TV.


„Mariaj?! Nici gând – noua ne place sa facem sex si necasatoriti! De ce sa stricam o iubire frumoasa cu o ceremonie?“, a raspuns Timberlake.


Potrivit sursei citate, relatia dintre cei doi artisti americani a fost, recent, subiectul mai multor speculatii privind o posibila despartire.


Anastacia se grabeste la altar


Anastacia planuieste sa se marite cu bodyguardul sau in 2007, potrivit site-ului Yahoo!News.


Mai multi apropiati ai cuplului au declarat, recent, pentru tabloidul The Sun, ca Wayne Newton, de 38 de ani, a cerut-o in casatorie pe frumoasa cântareata, promitându-i ca o va proteja „pentru totdeauna“.


„Anastacia nu a stat pe gânduri si a acceptat imediat. Este foarte frumos sa ai pe cineva care are grija de tine tot timpul“, a declarat o sursa din anturajul artistei. Totodata, sursa a precizat ca cererea in casatorie a avut loc intr-un mod traditional, Newton stând in genunchi in fata alesei inimii sale.


„Wayne a fost alaturi de Anastacia in 2004, când ea a fost diagnosticata cu cancer la sân. De atunci, relatia lor a devenit foarte puternica“, a mai declarat sursa citata.


In prezent, cei doi locuiesc impreuna, in Beverly Hills.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS