19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Se apropie un eveniment cu iz oficial de care depinde viitorul unei actiuni, cum ar fi un concurs, o intrevedere cu un superior, un raspuns legal de la o institutie importanta.


Taur


Va gânditi cum sa rezolvati niste probleme legate de camin, cum ar fi unele reparatii, investitii pentru confortul familiei sau revenirea la normal a unor aspecte dezechilibrate in cuplu.


Gemeni


Cineva va trage de mâneca inaintea unui eveniment care va incarca de entuziasm. Desi dumneavoastra ati fi in stare sa va avântati in vâltoare fara masuri de precautie, exista un prieten care nu vrea sa gresiti si va mai atrage atentia din când in când.


Rac


Nervii sunt intinsi la maximum astazi si fiecare afront poate deveni motiv de scandal.


Leu


Ceva mai târziu decât ati fi dorit, ajungeti la capatul unei situatii de lunga durata, asupra careia v-ati concentrat toata energia in ultima perioada.


Fecioara


Nu va pasa de cei care se considera mai puternici decât dumneavoastra, ci dimpotriva, ignorati autoritatea, celebritatea sau functiile unora.


Balanta


Se anunta un eveniment fericit de familie, la care abia asteptati sa participati, ori sunteti invitat special la sarbatoarea altora care vor sa va aiba alaturi.


Scorpion


O rezolvare neasteptata va alunga nesiguranta care va coplesise, ca atare nu va pierdeti niciodata speranta in momentele critice.


Sagetator


Aveti motive de suspiciune la adresa colaboratorilor dumneavoastra pentru ca prea critica mult ceea ce propuneti si parca numai bete in roate va pun.


Capricorn


Conservatorismul dumneavoastra caracteristic joaca rol de obstacol in continuarea unor planuri incepute.


Varsator


O voce interioara va spune sa stati pe loc intr-o situatie riscanta si veti descoperi ca mai bine este sa stati pasiv, chiar daca provocarea va atrage ca un magnet.


Pesti


Poate fi o zi obositoare, pentru ca, pe lânga sarcinile de serviciu pe care trebuie sa le rezolvati, mai pot aparea si niste deplasari obligatorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS