10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinHollywoodul, perfectiunea la ea acasa

Hollywoodul, perfectiunea la ea acasa

Tenul curat, bine ingrijit, ochii evidentiati de machiajul adecvat si buzele carnoase, acoperite de un strat subtire de gloss sau ruj, fac ca actritele hollywoodiene sa fie adevarate „ambasadoare“ ale perfectiunii.


Scarlett Johansson. Frumoasa actrita, care ne aduce aminte atât de bine de Marilyn Monroe, isi pastreaza finetea tenului si perfectiunea formelor trupului la fel de bine ca predecesoarea sa. In ciuda faptului ca este foarte tânara, având abia 21 de ani, Scarlett cunoaste foarte bine importanta tenului catifelat, care i-a uimit pe cei mai cunoscuti stilisti de la Hollywood.


Angelina Jolie. Este adevarat ca s-a ales cu unul dintre cei mai frumosi barbati de pe planeta, dar norocul Angelinei Jolie nu se incheie cu Brad Pitt! Pielea sa duce cuvântul „fin“ la un nou standard. Tehnicile actritei de a-si proteja tenul impotriva soarelui arzator al Africii sunt râvnite de multi cosmeticieni.


Audrey Tautou. Contrastul dintre tenul alb al frumoasei pariziene si buclele scurte ale parului negru ca abanosul ii ofera acesteia o combinatie invidiata de multe vedete hollywoodiene. In plus, artista stie foarte bine sa-si puna in valoare calitatile prin machiajul puternic al ochilor si buzelor.


Naomi Watts. Desi este de origine australiana, actrita nu a „mostenit“ trasaturile binecunoscute ale vedetelor care se nasc in Sydney. Liniile clare ale fetei si stilul adoptat in machiaj o fac pe Naomi sa nu fie doar o femeie „draguta“, ci o adevarata zeita a perfectiunii.


Cate Blanchett. Din nou o australianca „perfecta“, care stie sa-si puna in valoare trasaturile distincte. Tenul aproape eteric al lui Cate, care creeaza un contrast puternic cu ochii albastri ai vedetei, atrage intotdeauna privirile pe marele ecran.


Rachel Weisz. Noua definitie a „trandafirului englezesc“, frumoasa bruneta nu inceteaza sa-si uimeasca criticii cu prospetimea tenului si calmul pe care il emana ochii sai luminosi, care parca nu au plâns niciodata.


Reese Witherspoon. O singura privire asupra tenului curat si mâinilor ingrijite ale actritei trezeste invidia in inima multora dintre rivalele sale de la Hollywood.


Ziyi Zhang. De la razboinica temuta din „Tigru si dragon“, la gheisa plapânda care a atras privirile tuturor criticilor in 2006, aceasta frumusete orientala stie sa-si puna intr-o lumina cât mai avantajoasa fiecare dar pe care „Mama Natura“ i l-a facut.


Sienna Miller. Plina de feminitate si naturalete, aceasta regina de pe scena cinematografiei britanice nu greseste niciodata in alegerea preparatelor cosmetice cu care isi ingrijeste tenul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS