7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Bebelusi in campionatul mersului de-a busilea


Recent, a avut loc la Milano un campionat cu totul inedit, la startul caruia s-au aliniat cei mai rapizi bebelusi din Cizma. Participantii au fost pusi sa isi demonstreze abilitatea in mersul de-a busilea. Desi cei direct interesati nu pot sa isi spuna parerea, se pare ca ei s-au distrat de minune. Micutii concurenti au fost insotiti la concurs de antrenorul lor personal, adica mamele lor.


Amorezat de un manechin


Un japonez a confirmat inca o data o veche vorba din batrâni, conform careia dragostea e oarba. Barbatul s-a indragostit de un manechin. Japonezul, de 33 de ani, trecea in fiecare zi prin fata unui magazin de imbracaminite, pentru a-si spiona iubita din vitrina. Dragostea lui a fost atât de profunda incât amorezul s-a gândit sa isi rapeasca iubita. Din pacate insa, incercarea sa s-a soldat cu un esec, pentru ca manechinul ales era unul „cu greutate“. Iubita niponului s-a dovedit mult mai grea, astfel ca hotul a putut sa ia doar mâinile alesei sale, el fiind insa prins de politie. In fata anchetatorilor, niponul a marturisit: „Sunt indragostit de acel manechin, a fost dragoste la prima vedere. Insa este prea grea, nu am putut sa o iau cu mine“.


11.000 de lumânari pentru a atrage atentia asupra sinuciderilor


Militantii Asociatiei internationale pentru prevenirea sinuciderii au aprins duminica dupa-amiaza 11.000 de lumânari in jurul unei biserici din Berlin, in semn de omagiu pentru cele aproximativ 11.000 de persoane care-si pun capat zilelor in fiecare an in Germania, informeaza editia electronica a cotidianului francez Le Monde.


„Prevenirea sinuciderii este posibila“, au declarat organizatorii acestei manifestatii. Evenimentul, organizat in cadrul zilei mondiale pentru prevenirea sinuciderii, in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), a vrut sa atraga atentia asupra unui fenomen. In ultimii zece ani, 100.000 de persoane si-au pus capat zilelor in Germania, ceea ce face ca in aceasta tara sinuciderile sa faca mai multe victime decât accidentele de circulatie, actele de violenta, consumul de droguri si sida, toate la un loc. Potrivit reprezentantilor OMS, aproximativ 815.000 de persoane s-au sinucis in 2000, ceea ce inseamna un deces la fiecare 40 de secunde.


Sigourney Weaver – „ratusca urâta“


Sigourney Weaver a marturisit, recent, ca nu s-a simtit niciodata o femeie atragatoare pentru ca, in copilarie, mama sa i-a spus ca nu este frumoasa. Potrivit site-ului Yahoo!News, actrita sustine ca atunci când avea noua ani a intrebat-o pe mama ei daca i se pare ca este draguta. Aceasta i-a raspuns: „Nu, draga mea, nu esti draguta“.


„Daca nici macar mama mea nu considera ca sunt frumoasa, inclin sa cred ca aceasta era realitatea. Cred ca mi-a spus acest lucru pentru a se asigura ca nu voi avea de suferit mai târziu. Ani la rând, am fost nevoita sa fac terapie pentru a afla raspunsul la unele intrebari referitoare la relatia cu mama mea“, a declarat artista. De asemenea, vedeta, de 56 de ani, sustine ca s-a apropiat de mama sa abia in ultimii zece ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS