20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIncaltaminte pentru barbati

Incaltaminte pentru barbati

Fiecare ne dorim sa fim unici. Vestimentatia este primul element observat de cei din jur. De cele mai multe ori, suntem catalogati unici sau comuni in functie de aceasta. In cadrul vestimentatiei, pantofii au un rol esential. Intotdeauna, o privire atenta se va focaliza pe pantofi.


In zilele noastre conteaza pe lânga alte aspecte foarte mult imaginea pe care o afisezi. De la modul in care o marca este prezentata pe piata pâna la imaginea pe care fiecare dintre noi si-o construieste si adapteaza in functie de personalitate, oferind-o apoi privirii celorlalti. Felul in care ne imbracam, precum si accesoriile pe care le alegem ne definesc si ne reprezinta. Este bine cunoscut faptul ca alegerea accesoriilor este foarte importanta si de multe ori dificila. O pereche de incaltaminte de o calitate discutabila, deci prost aleasa, poate strica efectul intregii tinute. Printr-o excelenta imbinare de clasic si modern, produsele din colectia de toamna a anului 2006 va ofera posibilitatea de a face cea mai buna alegere in ceea ce priveste incaltamintea. Modelele originale, in culori variate, in ton cu ultimele tendinte ale modei care se gasesc in magazinele din Craiova, vin in intâmpinarea exigentelor si cererilor consumatorilor. Majoritatea modelelor sunt lucrate manual, iar materialele folosite sunt de calitate superioara, variate sortimente de piele naturala. Atitudine, calitate, confort, eleganta si originalitate sunt caracteristicile noilor modele de pantofi din colectia de toamna a anului 2006 prezentata de magazine oltenilor care doresc sa se innoiasca pentru acest sezon. Nici preturile nu sunt foarte ridicate, rar acestea ajungând sa depaseasca 200 RON, la unele modele considerate „de ocazie“.


Modelele sport, la mare pret


In magazine gasiti de la pantofi pentru tinuta business sau casual, pretabili fie unei perechi de jeans sau unei tinute lejere, pâna la pantofi sport. Majoritatea modelelor sunt confectionate din piele de culori diferite, au rama de piele si talpa de piele. Pantofii cu o nota serioasa (modelele clasice), cei pentru o tinuta business-casual au rama de piele si se gasesc in special numai in culori sobre (maro sau negru). Ii puteti achizitiona din magazine la preturi incepând de la 59 RON, dar pot ajunge si la preturi, de aproximatv 89 RON. Pentru o tinuta business pretentioasa, oferta de toamna pune la dispozitia cumparatorilor si pantofi foarte eleganti, confectionati din piele fina, cu rama si talpa din piele. Pretul acestora este mai ridicat fata de celelalte modele si poate ajunge la aproximativ 150 RON. Pantofii cu vârf ascutit inca se poarta. Ei se gasesc intr-o varietate de culori si combinatii de piele intoarsa cu piele normala. Pretul acestora este de aproximativ 100 RON. Printre cele mai scumpe perechi de pantofi se numara modelele sport. De altfel, acestea sunt singurele modele care prezinta cusaturi si care se pot asorta foarte usor atât unei tinute lejere de strada, dar si unei tinute de club (casual sau casual-sport). Sunt foarte usori, au talpa confectionata din piele si nu au rama. Pretul unei perechi de pantofi sport este de aproximativ 120 RON.


„Chiar daca sunt un pic mai scumpe, aceste modele se vând foarte bine pentru ca sunt unele dintre cele mai comode si au un aer tineresc si modern“, a declarat reprezentantul unui magazin de incaltaminte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS