9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSejur in insula Creta

Sejur in insula Creta

Agentiile de turism va pun la dispozitie pentru acest sezon oferte in insula Creta, considerata de multi una dintre cele mai frumoase ale Greciei si totodata una dintre cele mai incarcate de mitologie.


Considerata insula miracolelor, in Creta puteti vedea izvorul civilizatiei, vizitând obiective turistice cu o mare incarcatura istorica. Muzeul Civilizatiei Minoice si Palatul Knossos cu labirintul regelui Minos, unde a fost inchis Minotaurul, copilul pe jumatate taur al sotiei sale, Pasiphae, ofera atât o lectie de arhitectura, cât si de civilizatie. Alte obiective turistice care merita vizitate sunt: arsenalul venetian si fortareata Koules, Muzeul de istorie cu colectii din vremea primilor crestini, fântâna Morosini din Piata Venizelou, Loggia venetiana (primaria), flancata de Bisericile Aghios Markos si Aghios Titos. Mergând de-a lungul zidurilor venetiene veti ajunge la mormântul lui Nikos Kazantzakis, celebrul autor al romanului „Zorba Grecul“.


Hotelurile care va pot oferi cazare pe aceasta minunata insula sunt unele dintre cele mai renumite si care ofera o gama larga de servicii la preturi dintre cele mai avantajoase. Un sejur de sapte nopti petrecute la Hotelul Lavris de trei stele costa aproximativ 430 de euro/persoana. Pachetul include transport cu avionul, transfer aeroport – hotel – aeroport, cazare sapte nopti si serviciu „all inclusive“. Hotelul este situat pe insula Creta, la 500 m de malul marii, la 16 km de Heraklion si la doi kilometri de statiunea Gouves. Dispune de 112 camere dotate cu grup sanitar propriu, telefon, uscator de par, aer conditionat, minifrigider, TV satelit si balcon sau terasa. Hotelul mai dispune si de un restaurant unde puteti servi preparate atât din bucataria internationala, cât si preparate cu specific grecesc, un snack-bar la piscina si un bar la receptie, un salon TV, sala de jocuri, minimarket cu magazin de suveniruri, cabinet medical si spalatorie. Iar pentru parintii care vin cu copii mici, hotelul pune la dispozitia acestora servicii baby-sitting. Hotelul dispune de cinci piscine, doua exterioare, una interioara incalzita si doua pentru copii. Cei mici se mai pot bucura si de un miniclub si un loc de joaca.


Facilitati pentru copii


Alt hotel care va asteapta pe insula Creta este Gouves Bay de trei stele. Acesta este situat la 20 km de Heraklion si la zece kilometri de Hersonissous. Hotelul dispune de 110 camere (duble, triple, apartamente), cu vedere spre mare, piscina, munte sau gradina. Camerele au in dotare telefon, TV satelit, frigider, uscator de par, baie proprie cu dus, aer conditionat si seif. Hotelul este situat pe plaja, dar dispune si de piscina cu sectiune pentru copii si spatiu de joaca pentru acestia. Restaurantul, barul principal si cel de la piscina va pot oferi la preturi avantajoase atât bauturi, cât si mâncari traditionale grecesti, dar si cu specific international. Un sejur care include sapte nopti de cazare, demipensiune (mic dejun si cina), bilet de avion, transfer aeroport – hotel – aeroport, costa aproximativ 300 de euro.


Alta oferta pentru insula Creta vine de la Complexul Stella Village de trei stele. Un sejur de sapte nopti (all inclusive, cazare, transfer aeroport – hotel – aeroport) costa aproximativ 560 de euro/persoana. Complexul este construit in stil cretan, este la aproximativ zece metri de plaja si dispune de 200 de camere situate in bungalouri cu unul sau doua etaje. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV satelit, aer conditionat, radio si telefon. In dotarile complexului mai intra si un restaurant, un bar situat la piscina, loc de joaca pentru copii, sala de gimnastica, doua terenuri de tenis, volei, baschet, dans si tenis de masa.


Doar cu 319 de euro/persoana va puteti petrece un sejur de sapte zile la hotelul Mari Kristine de trei stele. Situat in statiunea Limin Hersonissos, la zece metri de plaja si 40 m de centrul orasului, hotelul va pune la dispozitie camere dotate cu balcon, baie cu dus, radio, telefon, TV satelit si frigider. Pentru toate ofertele de cazare se fac reduceri in cazul copiilor, acestea variind in functie de hotel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS