11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte stiri

Americanii se casatoresc cu propriile patrupede


Satui sa tot astepte pe cineva sa apara in viata lor si sa le aline singuratatea, sapte americani au decis sa se casatoreasca intr-un mod cu totul original, alegându-si drept parteneri animalele lor de companie. Desi, in fata legii, aceasta casatorie nu este legala, pentru cei sapte miri nu conteaza. „Asta este sansa mea sa ma casatoresc macar o data“, a spus Fionnuala Fox, care s-a casatorit cu micul sau Chihuahua, pe nume „Chachi“. La rândul sau, David „Big Dave“ Sanderson s-a saturat de partenerii umani, asa ca a decis sa se casatoreasca cu Mickey, catelul sau. De altfel, doua pisici, trei câini, o broasca testoasa si chiar o tarantula s-au „unit“ cu stapânii lor, in cadrul unor ceremonii matrimoniale care au avut loc la Baltimore, in statul american Maryland. Ideea i-a apartinut proprietarului unui bar, care a obtinut pe internet autorizatia de preot din partea „Universal Life Church“. Acesta a adunat la un loc mai multi iubitori de animale si a oficiat cununia intre acestia si patrupedele lor.


Caprele, vinovate pentru depasirea vitezei


Un sofer elvetian, care depasise limita legala de viteza in Canada, le-a spus politistilor ca a vrut sa „guste“ din placerea de a conduce cu viteza fara a lovi o capra. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, surse din cadrul politiei din Ontario au precizat ca automobilistul a fost surprins conducând cu 161 de kilometri pe ora intr-o zona unde limita de viteza era de 100 de kilometri pe ora. „Barbatul, din Elvetia, era obisnuit sa conduca intr-o zona deluroasa din tara sa. Astfel, el a dorit sa vada cum este sa conduca fara teama ca ar putea lovi o capra“, a declarat un purtator de cuvânt al politiei. De asemenea, el a precizat ca aceasta este prima oara când se invoca o astfel de scuza pentru incalcarea regulamentului rutier.


Potrivit sursei citate, soferul elvetian a primit o amenda de 330 de dolari americani.


Paul McCartney – „Barbatul anului“


Sir Paul McCartney a fost desemnat „Barbatul anului“, in cadrul ceremoniei de decernare a „GQ Awards“, care a avut loc la Londra. Premiul „Femeia anului“ a fost acordat lui Billie Piper, in timp ce Justin Timberlake a fost desemnat „Barbatul international al anului“. Formatia Keane a primit trofeul acordat grupului anului, iar Rod Stewart a primit premiul pentru realizari deosebite.


Charlotte Church – vedeta cu cei mai frumosi sâni


Charlotte Church a fost inzestrata de natura nu doar cu o voce superba. In opinia multor britanici, tânara vedeta este inzestrata si cu cei mai frumosi sâni din show-bizz. Potrivit tabloidului britanic The Sun, „privighetoarea galeza“ a fost desemnata vedeta cu cel mai incitant bust in cadrul „Fayreform National Breast Pride Week“. Premiul a fost acordat de producatorul de lenjerie Fayreform, care se adreseaza prin produsele sale doamnelor, dotate cu un bust impresionant. Locul doi in clasament a fost ocupat de câstigatoarea de anul trecut, Kelly Brook, in timp ce ultima treapta pe podium a revenit editorialistei tabloidului The Sun, Lorraine Kelly.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS