20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPicatura de cunoastere

Picatura de cunoastere

„Draga Prudence“, o melodie cu o istorie ciudata


Copiii vedetelor au o viata grea, fapt care nu poate fi contestat de nimeni. Lucrurile se complica insa si mai mult atunci când si mama, si sora mai mare sunt celebritati.


Acest lucru i s-a intâmplat lui Prudence Farrow, fiica actritei Maureen O’Sullivan si sora cunoscutei artiste Mia Farrow. In timp ce mama sa a avut o cariera stralucita in industria divertismentului, sora mai mare a devenit faimoasa dupa ce s-a casatorit cu Frank Sinatra. Iar daca acest mariaj nu a fost suficient, frumoasa Mia a decis sa fie mama naturala si adoptiva a 14 copii. Dar ce s-a intâmplat cu Prudence? Nu se stiu prea multe detalii despre viata sa. Daca, asa cum spune Andy Warhol, toti oamenii au parte de 15 minute de faima, Prudence are mai putin de patru minute, adunate intr-o piesa compusa de celebrii Beatles.


In 1968, Prudence a convins-o pe Mia sa o ia cu ea la un ashram (loc organizat si sustinut de un maestru spiritual yoga) in India. In acea calatorie au mai fost insa si cei patru artisti britanici. Prudence era foarte retrasa, astfel ca abia daca a schimbat câteva cuvinte cu membrii legendarei formatii. Acest lucru l-a determinat pe John Lennon sa compuna piesa „Dear Prudence“ („Draga Prudence“), in speranta ca tânara va accepta invitatia sa „la joaca“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS