7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMonica Bellucci invata femeile sa fie frumoase

Monica Bellucci invata femeile sa fie frumoase

Actrita italiana Monica Bellucci a dezvaluit intr-un interviu acordat saptamânalului Elle care sunt in opinia sa cele zece reguli ale frumusetii. Zece mici secrete pe care diva le dezvaluie femeilor dornice sa fie mereu la inaltime.


Doua reguli de baza: „sa stii sa te ocupi de propria persoana“ si „sa incerci sa te cunosti cât mai bine“. In ceea ce priveste machiajul, actrita si modelul italian a dezvaluit ca „este importanta folosirea rujului“. „Sa te dai cu ruj este un gest erotic, frumos si senzual“, a declarat Bellucci, subliniind ca „folosirea unei culori puternice este indicata pentru femeile care, la fel ca si mine, au buzele carnoase. Asta inseamna ca nu le este teama sa fie privite, ca isi accepta propria feminitate si ca au curajul de a provoca“, a spus Bellucci.


Alta regula de baza pentru o femeie este aceea de „a se respecta“. „Cred ca am trecut cu bine peste toate etapele de pâna acum ale vietii mele“, a spus actrita, declarând ca a fost si este „actrita, model, femeie si mama“, asa cum si-a dorit.


Alt secret al frumusetii este acela de „a arata propriile forme chiar si atunci când acestea nu sunt cele ale unui model“. Potrivit actritei italiene, alt truc pentru o frumusete de invidiat este acela de „a avea un stil de viata sanatos“. „Toate femeile din lume ar trebui sa traiasca sanatos. Prin asta inteleg ca trebuie sa se preocupe de starea de sanatate si sa-si respecte corpul pentru ca prin el traim. Asta nu inseamna ca promovez dietele. Corpul nostru nu este facut pentru diete, insa este bine sa fim atenti sa nu cadem in excese nici legate de mâncare si nici legate de alcool sau tutun“, a declarat Monica.


Monica Bellucci – adepta a parului negru


In interviul acordat revistei Elle, Monica Bellucci militeaza pentru „brune attitude“, sfatuindu-le pe doamne sa renunte la tendinta de a-si vopsi toate parul blond. „Sunt prea multe blonde peste tot. La Hollywood spre exemplu exista doar câteva brunete, nu mai mult. Asta e un lucru bun pentru mine, pentru ca muncesc mai mult, insa nu este un mesaj bun pentru tineri“, a mai spus Monica, subliniind ca este o aparatoare infocata a brunetelor.


Alt secret dezvaluit de actrita italiana este acela de „a sti sa risti“. „Nu are sens sa aratati mereu lumii aceeasi imagine. Femeile trebuie sa aiba curajul de a face schimbari. Acesta este un lucru de care orice doamna trebuie sa tina cont“, a subliniat actrita. Facând aluzie la propria viata si la modul in care si-a inceput cariera de la zero, Bellucci le indeamna pe femeile din intreaga lume „sa faca tot ceea ce este posibil pentru realizarea propriilor vise“. „Chiar daca nu reusesc de la prima incercare, de la a doua sau a treia, trebuie sa-si invete lectia si sa mearga inainte, insa fara a face niciodata cale intoarsa. Nu trebuie sa renunte niciodata la realizarea unui vis“, a spus Monica.


In incheiere actrita vorbeste despre relatia dintre barbati si femei. „Cu barbatii trebuie sa va purtati inteligent, adica sa lasati farmecul dumneavoastra sa actioneze“, a spus celebra actrita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS