11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPicatura de cunoastere

Picatura de cunoastere

Casatorii din disperare


Unii oameni sunt mult prea disperati sa ajunga in fata altarului. Altii sunt mult prea patrunsi de propriile filozofii si credinte, astfel ca sunt gata de a se casatori cu unele dintre cele mai ciudate lucruri pe care ni le putem imagina. Spre exemplu, in 1976, o secretara din Los Angeles, pe nume Jannene Swift, s-a „casatorit“ cu o piatra in prezenta a 20 de martori. A fost legala aceasta uniune? Bineinteles ca nu. Dar acest lucru nu a contat pentru americanca. Partea amuzanta a lucrurilor este ca, daca se infurie pe „sotul“ sau, Jannene il poate arunca pe fereastra oricând, fara sa-si faca procese de constiinta.


In decembrie 1999, un barbat din Taiwan s-a insurat cu o papusa Barbie, in incercarea de a chema spiritul sotiei sale, care se sinucisese in urma cu 20 de ani. Motivul sinuciderii: familia taiwanezului nu fusese de acord cu respectiva casatorie. Astfel, in cadrul unei ceremonii elaborate, desfasurata intr-un templu budist, Chang His-hsum i-a jurat credinta vesnica unei papusi Barbie blonde despre care credea ca adaposteste spiritul sotiei sale, pe nume Tsai. Jucaria a fost imbracata cu o rochie eleganta si a purtat câteva dintre bijuteriile lui Tsai. In timpul ceremoniei, familia mirelui i-a cerut iertare lui Tsai, apoi a luat urna cu cenusa femeii pentru a o duce acasa. Problema a fost ca ei au facut toate acestea fara a o consulta pe cea de-a doua sotie a lui Chang His-hsum, cu care el se casatorise dupa moartea lui Tsai.


In decembrie 2005, o vedeta rock milionara, din Marea Britanie, s-a casatorit cu logodnicul sau – un delfin din orasul Eilat, Israel. Mireasa, de 41 de ani, pe nume Sharon Tendler, l-a cunoscut pe mire in urma cu 15 ani, indragostindu-se unul de altul la prima vedere. In fiecare an, ea il vizita de câteva ori in Israel. Casatoria celor doi nu a fost legala, bineinteles, dar a obtinut aprobarea celor câteva sute de invitati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS