14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


In urma unei discutii purtate cu un barbat de la serviciu veti afla ca unul dintre superiori este nemultumit de dumneavoastra.


Taur


Dorinta dumneavoastra de manifestare este in plina crestere. Sunteti plictisiti si, pentru a alunga monotonia care va ingrijoreaza, veti initia o petrecere la dumneavoastra acasa.


Gemeni


Persoana iubita va va propune sa petreceti aceasta zi exclusiv in doi, fara sa va amintiti de responsbilitati sau serviciu. Puteti profita de aceasta ocazie pentru a alunga stresul.


Rac


Ca dovada ca sunteti apreciat si meritele va sunt recunoscute de unul dintre superiori, ati putea participa la o mica petrecere data in cinstea dumneavoastra.


Leu


Nu va asteptati la o zi prea stralucita cu toate ca v-ati pus la punct un plan de actiune detaliat. Aveti probleme de comunicare atât cu familia, cât si cu prietenii.


Fecioara


Astazi puteti avea norocul sa va intâlniti jumatatea. Inainte insa de a va implica trebuie sa va analizati prioritatile, pentru ca un eventual esec v-ar putea complexa.


Balanta


Sunteti deosebit de sociabili, ceea ce atrage simpatia colegilor de munca. N-ar fi exclus sa va impacati cu unul din sefii cu care v-ati certat. Diseara incercati sa iesiti in oras si sa va distrati.


Scorpion


Aveti parte de o realizare la serviciu care insa nu va satisface prea mult. Astazi v-ati putea rezolva si o problema de sanatate. Nu strica sa va feriti de persoanele mai in vârsta pe care le banuiti ca va vor raul.


Sagetator


O decizie a unei persoane din familie v-ar putea impiedica sa obtineti avantajele unei afaceri mai vechi. Nu este insa cazul sa va faceti griji pentru ca in cele din urma veti reusi sa obtineti unele câstiguri.


Capricorn


O persoana de sex opus din grupul dumneavoastra de prieteni va face avansuri. S-ar putea sa primiti o invitatie sau chiar un cadou, ca dovada a atentiei pe care v-o acorda.


Varsator


Sunteti cam pesimist si din aceasta cauza s-ar putea sa aveti discutii cu partenerul de viata.


Pesti


Descoperiti ca nu veti putea acoperi unele cheltuieli. Luati masuri urgente in scopul unui câstig, oricât de mic ar fi acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS