20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Un raufacator a confundat primaria cu banca


Un spargator de banci din Austria a fost arestat dupa ce a incercat sa ia ostatici angajatii din sediul unei primarii pe care il confundase cu o banca.


Potrivit site-ului Reuters.com, surse din cadrul politiei au precizat ca raufacatorul, mascat si inarmat cu un pistol, a intrat in Primaria din satul Poggersdorf strigând: „Mâinile sus, acesta este un jaf!“. Fiind la prima tentativa, barbatul nu a realizat ca gresise cladirea, sediul bancii fiind vizavi de cel al primariei. El si-a dat seama de eroarea facuta abia in momentul in care un functionar i-a spus unde se afla. Imediat, barbatul, de 34 de ani, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a fugit intr-o padure din apropiere. El a fost capturat de politisti câteva ore mai târziu, când s-a intors sa-si ia motocicleta pe care o parcase in fata primariei.


China: funeralii cu strip-tease


Programele de strip-tease la inmormântari, caracteristice pentru regiunile rurale din estul Chinei, ar putea ajunge de domeniul trecutului, dupa ce cinci persoane au fost arestate pentru organizarea de funeralii „intime“.


Potrivit site-ului Reuters.com, politistii din Donghai, provincia Jiangsu, au efectuat mai multe arestari, saptamâna aceasta, dupa ce doua grupuri de dansatoare exotice au oferit „un spectacol obscen“ persoanelor prezente la inmormântarea unui fermier. Cu toate acestea, amicii decedatului nu vad nimic rau in organizarea de funeralii cu numere de strip-tease.


„Strip-tease-ul se intâlneste des la inmormântari, in aceasta regiune, practica fiind folosita pentru a atrage cât mai multi privitori. Localnicii cred ca familiile persoanelor decedate sunt cu atât mai onorate cu cât numarul celor care participa la funeralii este mai mare“, a declarat unul dintre retinuti.


Rujuri si farduri – ajutor umanitar


In timp ce majoritatea firmelor ofera Coreei de Nord ajutoare umanitare constând in hrana si produse de prima necesitate, societatea sud-coreeana de cosmetice Able C&C a trimis persoanelor care au nevoie de ajutor o incarcatura constând in produse cosmetice. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, reprezentantii companiei care are sediul la Seul au declarat ca au trimis o incarcatura in valoare de 350.000 de dolari constând in rujuri de buze, farduri, sampoane si sapunuri. „Cosmeticele nu sunt produse de lux, ci sunt necesare in viata de zi cu zi. Ne-am gândit ca nord-coreenii au cu adevarat nevoie de ele“, a precizat intr-un comunicat presedintele firmei, Yang Soon-ho. Coreea de Nord este dependenta de ajutoarele umanitare primite din strainatate de la jumatatea anilor ’90, când catastrofele naturale si proasta gestiune au ruinat economia tarii. Specialistii au precizat ca aproximativ doua milioane de persoane si-au pierdut viata din cauza foametei.


Superman s-a logodit


Actorul care interpreteaza rolul lui Superman, Brandon Routh, s-a logodit. Dupa cum informeaza site-ul infoshowbizz.com, actorul de 26 de ani si iubita acestuia, actrita Courtney Ford, au confirmat logodna.


„Sunt foarte fericiti“, a declarat purtatorul de cuvânt al actorului pentru revista People. Cei doi sunt impreuna de trei ani. Ei vor juca impreuna in scurtulmetrajul „Denial“. Routh ar fi cumparat inelul de logodna la inceputul lunii august dintr-un magazin din Los Angeles. Nunta se pare ca este programata pentru aceasta toamna.


Madonna, la cina cu presedintele Rusiei


Madonna va cina in compania presedintelui rus Vladimir Putin, luna viitoare. Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, diva americana va aduce turneul sau, „Confessions“, pe 11 septembrie, in Moscova. La numai o zi dupa sustinerea spectacolului, celebra cântareata se va intâlni cu Putin, urmând sa ia parte la un dineu in compania acestuia si a fiicelor sale – Maria si Katya.


„Au existat multe speculatii pe seama acestui dineu. Madonna isi dorea foarte mult sa il cunoasca pe presedintele rus, dar nu stia daca va fi posibil. In cele din urma, fiicele lui Putin, care sunt mari admiratoare ale cântaretei, l-au convins pe tatal lor sa fie de acord cu aceasta intâlnire“, a declarat o sursa din anturajul vedetei, pentru The Sun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS