14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTrucurile barbatilor pentru infrumusetare

Trucurile barbatilor pentru infrumusetare

Pentru a se mentine in topul preferintelor din grup sau pentru a arata tineri si plini de energie in societate si chiar in business, multi dintre reprezentantii sexului tare recurg la diferite trucuri.


Saloanele de frumusete, chirurgie estetica sau saloanele de tatuaje sunt doar câteva dintre locatiile pe care barbatii le frecventeaza din ce in ce mai des in ultima vreme. Nu mai este tabu faptul ca un barbat foloseste produse cosmetice. Acestea au devenit necesare si chiar sunt valabile aceleasi produse ca si la femei. Barbatii folosesc aceleasi lotiuni cu rol de curatare si tonifiere a tenului, aceleasi tratamente de scoatere a punctelor negre sau acelasi tip de masaj care ajuta la diminuarea ridurilor, pe care il folosesc si reprezentantele sexului frumos in saloanele de specialitate. Majoritatea recurg la specialisti pentru ca toate aceste tratamente ale tenului trebuie alese in functie de tipul acestuia. Pentru un ten gras, se folosesc produse de curatare bogate in alcool. Pentru cei cu un ten uscat le sunt recomandate de catre specialisti tratamente cu produse sub forma de crema, gel sau balsam, care sunt in general hidratante. Pentru aceasta perioada a anului când razele soarelui ard tot ce le iese in cale, barbatilor ca de altfel si femeilor le sunt indicate produsele fotoprotectoare si cu protectie impotriva razelor ultraviolete.


Ingrijirea tenului nu este singurul motiv pentru care barbatii viziteaza saloanele de infrumusetare. Indepartarea pilozitatilor excesive de pe piept sau spate este un alt motiv pentru care barbatii recurg la anumite metode care pâna mai ieri erau specifice urmaselor Evei. Tot la epilare se recurge mai nou si atunci când barbatii doresc sa-si defineasca forma barbii, in situatia in care au mult par pe obraz.


Chirurgia estetica si tatuajele


Pe lânga metodele clasice de infrumusetare, unii barbati, din dorinta de a avea un aspect fizic foarte placut, apeleaza chiar si la interventii chirurgicale de genul liftingului. La fel ca si alte tehnici, chirurgia plastica masculina a fost considerata un tabu pentru un timp destul de lung, in comparatie cu cea pentru femei. Din fericire, timpurile s-au schimbat si acum barbatii vorbesc mult mai deschis despre procedurile chirurgiei estetice. Barbatii devin tot mai constienti de valoarea chirurgiei estetice. Dar toate acestea pot da rezultate numai prin combinarea chirurgiei estetice cu un regim de viata ordonat, o alimentatie rationala, reducerea consumului de alcool si tutun, exercitii fizice regulate si fara excese. Barbatii care apeleaza la aceasta tehnica de infrumusetare sunt in special cei la care imaginea este extrem de importanta. Actorii, cântaretii, politicienii, prezentatorii TV sunt cel mai des intâlniti in saloanele de chirurgie plastica.


Una dintre cele mai vechi metode de a atrage atentia este tatuarea. Aceasta tehnica dateaza de foarte mult timp si este una dintre cele mai populare mai ales in rândul tinerilor. Diversitatea indivizilor care se tatueaza implica si o mare diversitate a tatuajelor pe care acestia le au insemnate pe diferite zone ale corpului. Practica este veche de aproximativ cinci mii de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS