10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUJeans - blugii pe care i-ati visat dintotdeauna

UJeans – blugii pe care i-ati visat dintotdeauna

In lume se produc anual milioane de perechi de blugi. Câti dintre dumneavoastra nu ati petrecut ore in sir prin magazine in cautarea unei perechi de blugi?


Fiecare poate avea de acum perechea de blugi la care a visat toata viata. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va conectati la internet si sa va dotati cu un centimetru de croitorie si un pic de imaginatie pentru a crea blugii viselor dumneavoastra. Acesta este un proiect canadian lansat de Daniel Feuer in septembrie 2005, care face valuri in mediul creatiilor pret-a-porter. „In 1999 mi-a venit ideea de a oferi clientilor produse dupa propriile masuratori. Mi s-a parut formidabil ca oamenii sa poata alege marimea si tesatura. Am obtinut exact ceea ce am dorit“, a declarat Feuer. Entuziasmat de planul sau, canadianul a lansat un site, UJeans, unde fiecare poate alege si crea propria pereche de blugi dupa marimea, modelul, materialul si culoarea pe care le doreste. „La inceput, blugii nu se faceau decât in fabrica. Dupa ce am organizat mai multe evenimente de moda, unde oamenii au descoperit posibilitatea de a-si alege haine in functie de masura, mi-am dat repede seama ca blugii sunt cei care atrag cel mai mult clientii, in special femeile“, a precizat Daniel Feuer.


Logo-ul firmei spune totul: „Style: Mine, Size: Perfect“ (Stilul meu, Marimea perfecta). Eforturile lui Daniel nu au fost deloc mici. „Am contactat 700 de fabrici de blugi si am primit raspuns decât de la vreo 20. Nici un producator de blugi canadian nu a vrut sa mi se alature in acest proiect. A trebuit apoi sa fac comenzi pentru a testa calitatea produselor firmelor interesate sa colaboreze cu mine. Voiam sa gasesc compania care imi oferea cea mai buna calitate. Asta a fost cu adevarat o provocare“, a mai spus Feuer. El a fost nevoit apoi sa dezvolte mijloacele de comunicare care sa le permita clientilor sa-si conceapa propria pereche de blugi. „Ideea era aceea de a face experienta placuta, usoara si amuzanta. Gasirea blugilor perfecti trebuia sa fie o operatiune usoara“, a spus creatorul conceptului.


Libertate totala asupra stilului


Pe site-ul UJeans sunt prezentate toate etapele care trebuie urmate. Fiecare client trebuie sa efectueze 11 masuratori. Trebuie mai apoi sa aleaga croiala, stilul buzunarelor, culoarea si talia. Nimic nu este lasat la voia intâmplarii. Ghidul disponibil pe site-ul respectiv ofera clientilor sfaturi pentru a face cea mai buna alegere. O pereche de blugi costa 125 de dolari, un pret comparabil cu cel al perechilor de blugi realizate de creatorii renumiti. „Politica noastra este aceea de a satisface pe deplin clientul. Daca acesta nu este insa multumit, are la dispozitie 30 de zile pentru a ne returna blugii. El are posibilitatea sa isi primeasca banii inapoi sau sa-si comande o noua pereche“, a precizat Feuer.


UJeans permite crearea a cel putin 33.000 de modele de blugi. Cu ajutorul acestui site, clientii au posibilitatea de a realiza o copie dupa un model de blugi care nu se mai fabrica. „Multi clienti profita de serviciile noastre pentru a recrea un model de Levis’s care nu mai este disponibil“, a adaugat Daniel Feuer, care a estimat ca 30-35 la suta dintre vânzari sunt indreptate catre piata europeana. Site-ul a fost creat in franceza, engleza, spaniola, italiana si germana pentru a putea raspunde unui numar cât mai mare de cereri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS