19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Va simtiti nedreptatit de remuneratia primita in cazul prestarii unui serviciu sau sunteti dezamagit ca o persoana intârzie sa-si achite datoriile fata de dumneavoastra.


Taur


In ceea ce priveste relatia cu persoana iubita, nu mai este nevoie sa abuzati de gesturi romantice, ci ar fi cazul sa va gânditi la planuri comune sau angajamente serioase pentru viitor.


Gemeni


Va simtiti extrem de fragil când vine vorba de resursele financiare de care dispuneti si va e teama ca orice cheltuiala va poate dezechilibra bugetul. In aceste conditii, este recomandat sa evitati excesele ce ar necesita sume importante de bani si sa rezistati tentatiilor.


Rac


Ziua de astazi poate fi cea in care veti obtine un mare succes sau data când toate visele vi se vor spulbera.


Leu


Sunteti hotarât sa fiti alaturi trup si suflet de un prieten aflat in dificultate, pentru ca sunteti constient de importanta sprijinului moral in astfel de momente.


Fecioara


Desi veti avea parte de o zi calma, in care puteti acorda suficient timp familiei si sarcinilor zilnice de la serviciu, veti avea permanent impresia ca urmeaza sa se intâmple ceva neprevazut.


Balanta


Din cauza ca sunteti neatent la ce spuneti, ati putea fi responsabil pentru declansarea unor dispute in cadrul colectivului. Desi lipsite de rautate, glumele sau ironiile dumneavoastra ar putea fi percepute eronat de anumite persoane mai sobre, care vor reactiona agresiv.


Scorpion


Astazi va dedicati binelui partenerului, dovedind inca o data ca viata de cuplu este foarte importanta pentru dumneavoastra.


Sagetator


Desi ar trebui sa incepeti implicarea propriu-zisa intr-o noua actiune, aveti dubii ca momentul potrivit a sosit si preferati sa ramâneti inca pe margine.


Capricorn


Va aflati in fata unei decizii extrem de importante in ceea ce priveste viata de cuplu. Poate fi vorba de o despartire sau doar de schimbarea atitudinii fata de partener, ca urmare a unor momente dificile aparute.


Varsator


Pentru ca sunteti considerat o persoana inspirata, persoanele din anturaj asteapta de la dumneavoastra cele mai bune solutii sau sfaturi pentru a atinge un scop indraznet.


Pesti


Va aflati intr-o stare de asteptare extrem de tensionata si de aceea aveti o serie de trairi interioare cum nu ati mai avut de mult. Va gânditi obsedant la cineva sau asteptati o veste, o confirmare sau un simplu telefon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS