25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

Scurte stiri

Goi impotriva curselor de tauri


Cursele de tauri pe stradutele inguste din Pamplona se bucura in Spania de foarte mare popularitate. Cu toate acestea, taurii se aleg de multe ori cu fel de fel de leziuni sau chiar isi pierd viata. Din acest motiv, mii de iubitori de animale au iesit goi pe strada, pentru a cere oprirea acestui fel de curse. Peste 1.000 de activisti au raspuns apelului lansat de organizatia PETA si au luat parte la cel de-al cincilea protest „nud“ impotriva curselor.


Inghetata „ca focul“


A fost creata o inghetata pe care o poti consuma doar daca semnezi ca o faci pe propria raspundere, informeaza Ananova.


Inghetata „Cold Sweat“ a fost produsa de un comerciant pentru a atrage consumatorii hispanici. Wilson a incercat initial sa produca o inghetata combinând-o pe cea de vanilie cu un sortiment de ardei iute. Aceasta a fost un esec total si in final a descoperit „Cold Sweat“, care contine trei tipuri de piper si doua sortimente de sos picant. Ea se gaseste intr-un magazin din Cary, Carolina de Nord. Pe pagina consumatorilor, Rod McCallum a spus: „Cred ca este o idee extraordinara, dar nu am crezut ca o s-o faca atât de picanta. Simti ca iei foc când o manânci“.


Britney Spears se intoarce in televiziune


Vedeta Britney Spears a semnat un contract pentru al doilea sezon al reality-show-ului „Britney and Kevin: Chaotic“, informeaza site-ul Infoshowbiz.


In speranta ca va inchide gurile rele care spun ca relatia sa cu Kevin Federline se apropie de sfârsit, starul a semnat recent un nou contract de televiziune. Cu noul sezon al emisiunii „Britney and Kevin: Chaotic“, cântareata, de 24 de ani, spera ca puna capat zvonurilor despre divort si sa dea dovada ca este o mama responsabila. Ea a spus: „Aceasta emisiune va pune capat in sfârsit tuturor zvonurilor despre mine si familia mea“. In doar câteva saptamâni, bebelusul vedetei s-a aflat pe paginile tuturor revistelor de scandal, iar Spears, insarcinata deja cu al doilea copil, a fost acuzata ca este o mama neglijenta.


Beyoncé Knowles, furioasa ca nu i se apreciaza talentul


Cunoscuta solista Beyoncé Knowles este extrem de suparata pentru ca multi oameni au tendinta sa o aprecieze mai ales pentru corpul sau incitant, decât pentru talentul sau artistic. Desi se bucura ca are succes in cariera sa de solista, precum si cea pe marele ecran, Beyoncé ar dori ca oamenii sa ii pretuiasca mai mult calitatile artistice. „Este frustrant ca, atunci când arati cât de cât bine, oamenii nu observa ca esti si talentat. Eu sunt compozitoare, producatoare, am o voce buna si sunt un artist bun. Insa uneori asta se uita“, a spus solista.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS