9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Prietenii, in special cei tineri, sunt alaturi de dumneavoastra: ei va fac sa va dati seama ca lucrurile vor evolua in bine. Apar posibilitati noi de afirmare la serviciu, dar si o posibila cearta cu o femeie care va invidiaza.


Taur


Va place sa actionati din umbra, pentru ca nu este inca timpul sa iesiti in fata. De altfel, postura aceasta va favorizeaza si va poate aduce chiar si beneficii.


Gemeni


S-ar putea sa treaca mai mult timp pâna ce organismul se va restabili dupa petrecerea de azi noapte. O veste pe care o veti primi de la o persoana mai tânara va pune pe gânduri.


Rac


Cu toate ca lucrurile au ajuns intr-un punct mort, sunteti dispus sa incercati metode noi. Aveti increderea, entuziasmul si optimismul necesare unui nou inceput. Atentie totusi la viata de familie si la prieteni, pe care i-ati cam neglijat.


Leu


Acum, ca ati avut ocazia sa reparati evenimentele neplacute cauzate de o ruda apropiata, va simtiti in stare sa va asumati riscurile unei afaceri de amploare. Evolutiile care vor avea loc pe parcursul acestei zile va vor raspunde la toate situatiile pe care in trecut le credeati incerte.


Fecioara


Ziua aceasta va este mai mult decât favorabila, chiar daca posibilitatile de progres le credeti modeste. Ar putea fi vorba de niste invitatii placute sau de o noua cucerire pe plan sentimental.


Balanta


Nu toata lumea este atât de sincera pe cât va place dumneavoastra sa credeti. Cu toate ca va dati cam târziu seama de acesta, veti evita o serie de situatii neplacute.


Scorpion


S-ar parea ca o stare de ezitare si de confuzie va urmareste pe durata intregii zile. Nu are nici un rost sa puneti starea dumneavoastra pe seama celorlalti, pentru ca daca o veti face ati putea sa va atrageti resentimente.


Sagetator


In plan sentimental veti fi mai linistit când veti descoperi ca grijile pe care vi le faceati erau neintemeiate. Partenerul de viata va va arata dragostea ce v-o poarta si, in primul rând, intelegerea de care da dovada fata de greselile dumneavoastra.


Capricorn


Planurile pe care le faceti alaturi de cei de acasa nu pot fi inca duse la indeplinire. Va merge bine in planul profesional si nu este exclus sa aflati ca sunteti trecut pe lista celor care urmeaza sa fie promovati.


Varsator


Desi raspunsul pe care il asteptati din partea unui prieten intârzie sa apara, nu va pierdeti timpul, ci din contra, incercati sa rezolvati celelalte probleme pe care le aveti in agenda.


Pesti


Aveti in plan sa trageti o cearta cu un coleg de la serviciu. Daca pâna la urma aceasta va avea loc, incercati totusi sa va nuantati afirmatiile pentru ca unele dintre acestea vor face mai mult rau decât bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS