20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVacanta pe litoralul românesc

Vacanta pe litoralul românesc

Soarele a inceput sa incalzeasca din ce in ce mai tare, iar strandurile din oras nu prea fac fata noilor reguli europene. Puteti totusi sa mergeti la mare pentru a va bucura de o bine meritata relaxare pe plaja.


Agentiile de turism din Craiova au inceput sa aduca pe piata numeroase oferte prin care sa atraga clientii spre litoralul românesc. Olimp, Neptun, Eforie Nord sau Eforie Sud, Venus sunt doar câteva dintre statiunile dotate cu hoteluri de doua, trei sau patru stele unde puteti sa va petreceti vacanta la preturi pentru toate buzunarele.


Pentru statiunea Olimp, agentiile se bazeaza pe ofertele care cuprind hoteluri de doua stele si trei stele. Hotelul Oltenia, de doua stele, dispune de camere cu televizor, frigider si baie. In incinta hotelului se afla un bar de zi si un restaurant, iar parcarea este pazita permanent. Pentru un sejur de sase nopti la acest hotel, trebuie sa platiti in functie de perioada in care doriti sa va petreceti minivacanta la mare si de optiunile de cazare (cu mic dejun inclus sau cu bonuri valorice de 20 RON sau 35 RON/zi de persoana). In perioada 19.06 – 19.07.2006, pretul unui pachet pentru o persoana variaza intre 210 RON si 430 RON, iar in perioada 19.07 – 5.09.2006, preturile sunt mai ridicate, putând ajunge si la 635 RON/pachet de persoana. Unul dintre hotelurile de trei stele care se gaseste in ofertele agentiilor este Majestic. Aici puteti gasi atât camere duble, cât si apartamente care dispun de sisteme de aer conditionat, frigider, televizor, cablu TV si telefon cu acces international. Hotelul dispune de un restaurant pentru servirea micului dejun, o piscina exterioara si o plaja privata. In gradina hotelului se gasesc si alte restaurante cu specific românesc si international, cu preturi accesibile. Copiii dispun de un miniparc si o minigradina zoologica, unde personalul specializat se ocupa de ei pentru a le oferi o vacanta de neuitat. Pretul unui sejur de sase nopti la hotelul Majestic este si aici in functie de perioada si de optiunile de cazare. Intre 16.06 – 10.07, pretul este cuprins intre 380 RON si 920 RON/pachet de persoana pe zi, iar intre 10.07 si 14.09, pretul unui pachet pentru o persoana poate ajunge si la 1.120 RON.


Neptun la doua stele


In statiunea Neptun, hotelurile Apollo si Dobrogea, ambele de doua stele, pun la dispozitia clientilor camere cu baie, televizor, frigider si balcon cu o panorama deosebita. Preturile pornesc de la 190 RON/pachet de persoana (doar cazare) in perioada 16.06 – 4.07.2006 si pot ajunge la aproximativ 820 RON/pachet de persoana, incluzând cazare cu pensiune completa, in perioada 22.07 – 21.08.2006. Alt hotel este Terra, de doua stele. Este situat la 350 m de plaja, are cinci niveluri si dispune de parcare. In hotel se accepta animale de companie, dar este obligatorie prezentarea carnetului de sanatate, taxa pentru acestea fiind de 30% din valoarea unui loc de cazare.


Aici puteti opta pentru camere duble dotate cu baie, televizor, frigider, balcon, sau pentru apartamente cu doua camere (living si dormitor) cu aceleasi dotari. Plaja aferenta se afla in golf, este semiindiguita si are o intrare lina in mare.


Hotelul beneficiaza si de un teren de tenis si de unul de minigolf.


Pretul unui pachet care include sase nopti de cazare in perioada 18.06 – 16.07.2006 este cuprins intre 210 RON (doar cazare) si 750 RON (cazare si trei mese pe zi) de persoana. Iar pentru un pachet cu zece nopti de cazare trebuie sa scoateti din buzunar intre 350 RON si 1.200 RON, in functie de optiunile de cazare si de perioada in care doriti sa va petreceti concediul.


Pentru copii se acorda si facilitati: intre zero si sapte ani, acestia beneficiaza de gratuitate la cazare, intre sapte si 12 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS