14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte stiri

„Fosila vie“, descoperita in Laos


Un fost profesor de la Universitatea de Stat din Florida si un biolog thailandez au redescoperit o specie de rozatoare despre care se credea ca a disparut in urma cu 11 milioane de ani. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, cei doi au filmat si fotografiat „fosila vie“, care seamana cu o veverita, in luna mai, intr-o expeditie organizata in Laos, la granita cu Thailanda. Ulterior, ei au reusit sa captureze animalul. Desi cunoscut sub numele stiintific Diatomyidae, cercetatorii au „botezat“ micul rozator „sobolanul laotian de piatra“. Creatura de dimensiuni mici, cu blana de culoare inchisa si cu o coada lunga, face parte dintr-o familie de rozatoare cunoscuta de specialisti doar din fosilele descoperite de-a lungul timpului. „Sper ca imaginile preluate ne vor ajuta sa prevenim pierderea acestui minunat animal“, a declarat fostul profesor universitar american.


Concediata din cauza decolteului prea generos


In timp ce multe tinere sunt convinse ca un sân mai voluminos le va asigura un loc de munca mai bun, mai ales in lumea show-bizz-ului, in realitate lucrurile nu stau tocmai asa. O balerina a fost concediata pentru ca sânii sai erau mult prea mari. Cum era de asteptat, balerina i-a actionat in judecata pe producatorii de la compania de dans Twyla Tharp si cere despagubiri de 100 de milioane de dolari. Dupa o accidentare, balerina, pe numele ei Alice Alyse, a ramas imobilizata mai mult timp la pat, fiind nevoita sa intrerupa orice activitate fizica, acesta fiind din câte se pare motivul pentru care sânii tinerei au crescut atât de mult.


Madonna se teme de soacra


Desi la prima vedere este o femeie care nu se da in laturi de la nimic, cunoscuta solista americana Madonna pare sa isi fi gasit in sfârsit nasul. Dupa cum informeaza cotidianul german Bild, este vorba de soacra sa, in fata careia chiar si o vedeta ca Madonna tremura. Intr-un interviu acordat revistei Sunday Times, solista a marturisit: „Ma intrebati daca exista vreo persoana care sa ma intimideze total? Da. Este vorba de mama sotului meu“. Nu este clar daca vedeta s-a referit la mama naturala a lui Guy Ritchie sau la mama sa vitrega, Shireen Ritchie.


 Declaratie de dragoste inedita pentru J.Lo


Sotul cântaretei Jennifer Lopez i-a marturisit inca o data acesteia dragostea pe care i-o poarta si nu oricum, ci intr-un mod cât se poate de inedit. Dupa cum informeaza site-ul libero.it, Marc Anthony a cumparat o pagina intreaga de ziar pentru a-i spune inca o data sotiei sale cât de mult o iubeste. Cu toate ca sunt de ceva timp impreuna, se pare ca dragostea lui Marc pentru Jennifer Lopez nu se stinge, din contra, este in continua crestere. Artistul portorican a cumparat o pagina dintr-un jurnal in care i-a transmis frumoasei dive urmatorul mesaj: „Nu te vei trezi niciodata singura pentru ca voi fi mereu lânga tine“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS