17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Ia te uita!

Bean – o comedie dezastru


Antena 1, ora 20.30


Regia: Mel Smith


In rolurile principale: Rowan Atkinson, Peter MacNicol, Pamela Reed, Harris Yulin si Burt Reynolds.


Comedie – SUA


In toamna anului 1997, un foarte bogat si bine intentionat domn (Burt Reynolds) doneaza galeriei Grierson din California suma de 50.000.000 de dolari pentru achizitionarea celui mai vestit tablou al Americii, „Mama“, al lui Whistler. Pâna acum, acest obiect de arta foarte valoros a fost expus la Musée D’Orsay din Paris.


Administratorii galeriei americane vor sa invite la ceremonia dezvaluirii picturii un critic de arta eminent si, in acest scop, propun Galeriei Nationale Regale din Anglia sa-l trimita pe cel mai respectat critic al lor. Aceasta este cea mai mare greseala pe care o puteau face. Britanicii nu il vor trimite pe cel mai mare critic al lor, ci pe cel mai detestat si incapabil angajat, intr-o incercare disperata de a scapa de acesta. Numele lui este Bean, Mr. Bean. 007 este coeficientul lui de inteligenta si tot ce atinge se transforma in haos.


La baza având personajul creat si interpretat de Rowan Atkinson, „Bean“ este povestea unui om simplu cu un par frumos si foarte ordonat. La numai câteva zile dupa ce a sosit in Los Angeles, Bean a distrus casatoria, cariera si viata celui ce il gazduieste, David Langley (Peter MacNicol), a incântatoarei sale sotii (Pamela Reed) si a copiilor lor (Andrew Lawrence si Tricia Vessey). La un moment dat in film, directorul galeriei (Harris Yulin) il lasa singur pe Bean in incaperea in care se afla si tabloul atât de pretios, iar aceasta este alta mare greseala cu efecte dezastruoase. Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 5,4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS