11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCampionatul Mondial de Fotbal - un regal de frumusete

Campionatul Mondial de Fotbal – un regal de frumusete

Pe lânga un eveniment sportiv si mediatic de proportii, Campionatul Mondial din Germania se anunta a fi si un veritabil regal de frumusete. Spectacolul din teren va fi cu siguranta completat de show-ul sexy din tribune, oferit de sotiile si logodnicele fotbalistilor.


Daca in anii ’30, selectionerul nationalei Italiei, Pozzo, ii invita pe fotbalisti sa opteze pentru „sanatoasa abstinenta“ pe perioada Campionatului Mondial, astazi, prioritatile fotbalistilor s-au schimbat. Conceptia invechita conform careia femeile ar distrage atentia fotbalistilor a disparut la Mondialele din Germania 1974. Fostul antrenor olandez Rinus Michels, primul care a explorat posibilitatile „fotbalului total“ si a condus echipa sa catre trofeul suprem in 1988, a deschis „portile“ cantonamentului pentru sotiile si logodnicele elevilor sai. Fara limite si fara un program prestabilit. Initiativa sa a declansat o adevarata revolutie intr-o lume atât de conservatoare precum cea a fotbalului. Astazi, lucrurile s-au schimbat. Carlos Alberto Perreira, selectionerul Braziliei, si-a sfatuit elevii sa se distreze la maximum in acest campionat si sa isi ia sotiile sau prietenele in Germania. La rândul sau, antrenorul Cehiei, Karel Bruckner, care a ales un hotel izolat, a declarat: „Daca trecem de grupe, le chemam si pe neveste sau pe logodnice“. In aceste conditii, exista mari sanse ca, pe lânga show-ul din teren, atentia tuturor sa se indrepte spre spectacolul sexy oferit de frumoasele partenere ale fotbalistilor, care, dupa cum se stie, au de obicei parte de cele mai atragatoare reprezentante ale sexului frumos.


Victoria Beckham & Co asalteaza Germania


Din câte se pare, lupta pentru titlul de Regina a Mondialelor va fi apriga, daca ne gândim ca printre candidate se afla Helen Svedin sau Ilary Blasi, ca sa nu mai vorbim de celebra Victoria Beckham, care nu suporta sa nu fie in centrul atentiei. Un sondaj recent realizat printre suporterii britanici a desemnat-o pe Helen Svedin, sotia lui Luis Figo, drept cea mai frumoasa nevasta de fotbalist de pe Batrânul Continent. Desi este mama a trei copii, doamna Figo are in continuare o silueta de fotomodel, activitate pe care de altfel continua sa o practice in timpul liber. Italienii, in schimb, se mândresc cu Ilary Blasi, care a prezentat recent celebrul Festival de la Sanremo. Fosta dansatoare intr-o emisiune TV, Ilary a promis ca va fi alaturi de sotul sau, Francesco Totti, care tocmai s-a recuperat dupa o accidentare grava. Brazilienii, marii favoriti ai Cupei Mondiale, sunt insotiti la acest campionat de o adevarata armata de femei frumoase, care de care mai atragatoare. Este cazul Carolinei Celico, o studenta de doar 18 ani, care anul trecut in decembrie s-a casatorit cu fotbalistul de la Milan, Kaka, insa si al celei mai noi achizitii a lui Ronaldo – topmodelul Raica Oliveira. Starul Milanului, Shevchenko, va fi insotit in Germania de frumoasa sa sotie, Kristin Pazik, dar si de baietelul sau, Jordan. David Beckham va fi sustinut din tribune de celebra sa sotie, Victoria Beckham, care nu pierde nici un meci al nationalei Angliei, condusa din teren de sotul sau. Ea va fi insotita de cele trei odrasle ale cuplului, Brooklyn, Romeo si Cruz. Tot din Anglia soseste si Coleen McLuoghlin, actuala logodnica a „neastâmparatului“ jucator britanic Rooney. Clienta fidela a ziarelor de scandal din Regatul Unit, Coleen spera ca prietenul sau sa fie in forma maxima la Mondiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS