20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSalata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Ingrediente:


– 650 g cartofi (3 cartofi medii);


– o conserva de porumb;


– 2 castraveti murati;


– 200 g peste afumat;


– 4 linguri maioneza;


– piper.


Mod de preparare:


Se fierb cartofii 10-12 minute. Se curata de coaja si se taie cubulete cu latura de aproximativ 1 cm. Porumbul se stoarce si se pune peste cartofii taiati. Castravetii se taie cubulete mici si se storc. Pestele se curata de piele si de oase, se taie bucatele sau se rupe cu mâna. Se adauga maioneza si piperul, alaturi de peste si castraveti, si se amesteca bine. Se poate lasa o noapte la frigider ca sa se intrepatrunda aromele.


Pofta buna!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS