11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC


Entuziasmul dumneavoastra are efect asupra celor din jur, luni si marti. Este ca si cum florile rasar din pamânt si cresc foarte mari atunci când dumneavoastra treceti pe lânga ele.


Pe la mijlocul saptamânii, plimbarile sunt benefice si va mentin in forma, atunci când progresul va preocupa, dar viteza, nu. Joi si vineri sunt zile pline, dar nu sunt prea usoare.


Veti lua un premiu pentru perseverenta dumneavoastra. Sâmbata si duminica sunt, in schimb, zile in care viteza este necesara. Asteptati-va la cât mai multa actiune.


TAUR


Priviti lucrurile din mai multe unghiuri la inceputul saptamânii. Cel mai bun sfat este sa faceti cumparaturi. Nu luati primul lucru care va iese in cale, daca nu este potrivit. Nu va grabiti sa luati decizii. Incepând de miercuri, totul va fi mai usor si va veti simti bine in compania oamenilor pe care ii cunoasteti.


Zilele de joi si vineri va gasesc fericit si recunoscator pentru tot ce aveti. Fara indoiala ca in acest week-end veti fi dispus sa faceti cumparaturi.


GEMENI


Orice ati simti luni, nu sunteti singur. Oamenii din jurul dumneavoastra sunt mult mai complicati si mult mai intelegatori decât credeti dumneavoastra, si conversatia cu ei sau gasirea unei modalitati de a va exprima este o idee foarte buna.


Marti este, la fel, o zi favorabila comunicarii. Miercuri si joi sunt zile de introspectie (va trebui sa apelati la resursele interioare pentru a pune totul in ordine), iar vineri veti avea o cearta un pic mai ciudata cu cineva apropiat (un colaborator sau un vecin). Dar sâmbata si duminica sunt zile pline de bunatate si dragoste.


RAC


Sunteti mai sensibil decât de obicei la inceputul saptamânii, dar sunteti departe de a fi responsabil intr-o relatie. Experimentati orice la maximum si invatati din ce in ce mai mult. Asteptati putin pâna când veti reusi sa puneti in aplicare ceva din ce ati invatat, poate pâna miercuri sau joi, când sunteti, de asemenea, incântator si cei din jurul dumneavoastra se vor hrani cu vorbele si ideile dumneavoastra. O relatie veche sau una care de abia incepe iese la suprafata intr-un mod neasteptat. In acest week-end aveti multa energie de consumat si e posibil sa faceti o mica febra de primavara. Duceti-va la o petrecere sau dati dumneavoastra o petrecere.


LEU


Aveti cartea dragostei larg deschisa si o cititi târziu in noapte. Sa invatati despre iubire este extrem de placut, mai ales atunci când aveti un profesor personal. Daca nu aveti asa ceva, tineti ochii larg deschisi. Miercuri sau joi, cunostintele despre dragoste se vor imbunatati. Fiti receptiv, e mai bine sa invatati repede, decât sa le stiti pe toate. In acest week-end prietenii va vor impartasi ceva din experienta lor, sau, probabil, ceva legat de o problema sentimentala. Ascultati, puneti intrebari si invatati si mai mult.


FECIOARA


Aveti multe pretentii la inceputul saptamânii. Daca aveti un partener, ii veti cere sa va lase in pace, daca nu aveti pe nimeni, veti cere mai mult de la dumneavoastra. Amintiti-va ca putina critica nu strica. Pâna miercuri, va calmati si priviti lucrurile dintr-un punct de vedere filozofic, va intelegeti bine cu cei din jurul dumneavoastra (sa fie oare o coincidenta?). In mod ironic, luati lucrurile mai in serios decât de obicei. In acest week-end, relatiile sentimentale vor decurge bine daca veti sti sa va alegeti cu grija cuvintele. Ce ziceti de o scrisoare de dragoste?


BALANTA


Va cautati jumatatea la inceputul saptamânii si totul se invârte in jurul relatiilor. Gasiti locul prielnic pentru dumneavoastra si pentru cei din jur si veti avea parte de o frumoasa armonie. Un sentiment de interconexiune sta la picioarele dumneavoastra de miercuri pâna vineri, si chiar o conexiune amoroasa este posibila. In acest week-end, aveti multa energie – probabil, fiori de primavara. Luati-va partenerul si câtiva prieteni si distrati-va – e haios sa impartasesti noi experiente.


SCORPION


Puteti fi intuitiv dar, daca nu dati la o parte ambitiile si scopurile, la inceputul saptamânii nu veti face prea multe progrese. Totul este legat de cât sunteti de deschis la noi oportunitati si de cum va veti acomoda cu cei din jur. O relatie de dragoste sau o relatie in general va lua avant miercuri sau joi, asa ca fiti curajos. Ar fi bine totusi sa nu actionati impulsiv. In acest week-end fiti atent la ceva iesit din comun care pare mic, dar care va avea un mare impact asupra inimii dumneavoastra.


SAGETATOR


Daca iubirea este un joc la inceputul saptamânii, atunci aveti foarte mare noroc. Jucati si pariati pe inima dumneavoastra, de ce nu? Daca aveti un partener faceti ceva dragut pentru el miercuri, aratati lumii bunavointa, bunatate si simtul umorului. Viata este mult mai frumoasa, atunci când ii ajutati pe cei din jur. In acest week-end cineva va vorbi mult, dar va face putin. Este cumva vorba de partenerul dumneavoastra? Sau chiar de dumneavoastra? Priviti mai indeaproape ca sa intelegeti despre ce e vorba.


CAPRICORN


O stare de nesiguranta in sfera vietii personale va face sa fiti un pic mai anxios la inceputul saptamânii, dar tot ce puteti face este sa incercati sa faceti tot ce depinde de dumneavoastra. Tintiti sus, pentru dumneavoastra si pentru ceilalti, fiti ferm. Pâna miercuri si joi, increderea in dumneavoastra va va ajuta sa va bucurati de tot ce va inconjoara, inclusiv de ceva sau de cineva venit din partea lui Cupidon. De ce sa nu va ascultati sentimentele? In week-end, priviti lucrurile ceva mai profund atunci când e vorba de dragoste.


VARSATOR


Este cumva cald aici? Da, pentru dumneavoastra, poate: e posibil sa fie febra de primavara. Delirul dumneavoastra magic s-ar putea sa va conduca, de asemenea, la o descoperire pe plan sentimental.


Ura! Dar miercuri si joi sunt zile plictisitoare, acum ca stiti ca schimbari placute sunt pe punctul de a se intâmpla, iar vineri, sâmbata si duminica sunt cele mai bune zile pentru dragoste din toata luna. Fiti atent la o scadere a entuziamului in cursul week-end-ului, si incercati sa va simtiti bine singur.


PESTI


Daca totul este putin confuz la inceputul saptamânii, atunci este de inteles, pentru ca sunteti in al noualea cer.


Nu va straduiti prea mult sa va dati seama ce este, dragostea actioneaza intr-un mod misterios, placut, si doar anumite parti vor fi dezvaluite de miercuri pâna vineri. Simtiti-va liber sa spuneti ceea ce simtiti; intuitia nu va va insela acum. In week-end, este timpul sa va incarcati bateriile singur; evitati intâlnirile si viata sociala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS