14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC


In cuplu, nu este o perioada prea limpede, peste relatia voastra de suflet planând o atmosfera apasatoare, ca si cum ati fi implicat intr-un conflict. Ceva va preocupa peste masura, vedeti totul in negru si vi se pare ca nimic nu mai poate fi rezolvat, stresându-va de unul singur. Totul poate fi doar un impas trecator, dar aveti tendinta de a face din tântar armasar. Nu va fi usor sa rezolvati eventuala problema, va cam lipsesc fortele de a face fata atmosferei coplesitoare, dar macar nu trebuie sa aratati pe figura cât sunteti de preocupat si de ingrijorat, pentru ca asta ar putea amplifica si mai mult starea negativa.


La serviciu, ati ajuns intr-un punct mort, din care nimic nu se mai urneste. Aveti parte de piedici si intârzieri in activitatea de zi cu zi.


TAUR


Este o perioada dificila, inchistata, când nu reusiti sa va faceti cunoscute sentimentele. Va purtati retinut in relatia cu partenerul, ca si cum ati avea ceva pe suflet. Sunteti mai rezervat, rigid, timid chiar, cenzurându-va in permanenta vorbele, gesturile, chiar si gândurile. Nu reusiti sa comunicati eficient cu persoana iubita, dar nu pentru ca ar exista probleme in cuplu, ci pentru ca aveti tendinta de a tine totul secret. Pentru ca nu reusiti sa comunicati, persoana iubita v-ar putea intelege gresit intentiile. La serviciu, este o perioada fara stralucire. Plictiseala si rutina va fac sa va simtiti inconfortabil. Este o saptamâna banala care va trece greu.


GEMENI


In cuplu, jucati un rol important in viata partenerului, luati decizii pentru el si va place sa-l vedeti ascultându-va si urmându-va sfaturile pe care i le propuneti. Din aceasta cauza, deveniti la un moment dat prea „superior“ si asta s-ar putea sa nu ii placa partenerului in cazul in care cere reciprocitate si egalitate in aceasta relatie. Fiti factorul activ in relatia de cuplu, dar nu si dictator. La serviciu, resimtiti un progres vizibil in tot ceea ce intreprindeti. Sunteti laudat si apreciat pentru munca depusa. Vi se face o oferta tentanta, vi se mareste salariul.


RAC


Relatia cu partenerul pare sa fie superficiala. Il jucati pe degete pe cel drag. Poate fi o perioada dedicata escapadelor sentimentale si nimic nu va atrage mai mult acum decât flirtul. Transformati orice relatie cu sexul opus intr-o gluma, nu luati dragostea in serios, ci descoperiti ca este foarte amuzant sa va jucati cu vorbele de dragoste. Puteti cheltui pentru a cuceri un nou partener, dar pot fi mai mult fleacuri cu care sa ii atrageti atentia. Traiti clipa, sunteti dezinteresat de relatii serioase.


La serviciu, dati impresia ca sunteti foarte multumit de ceea ce faceti. Intrati in posesia unei recompense materiale care va da mai multa incredere ca ceea ce ati facut a fost cu adevarat bun.


LEU


Aveti tendinta de a va lasa furat de iluzii si planuri desarte, pierzând contactul cu realitatea. Orbit de dragoste, s-ar putea sa scapati din vedere unele aspecte necesare. Vedeti lucrurile mult mai in roz decât sunt in realitate. V-ar putea ajunge la ureche minciuni marunte despre partener, pe care sa le credeti. La serviciu, trebuie sa va concentrati asupra unei activitati de lunga durata. Rezistenta si consecventa trebuie sa va caracterizeze munca, ramâneti fidel ideilor si drumului pe care ati pornit.


FECIOARA


In plan sentimental, resimtiti o mare teama: de singuratate, de necunoscut, de responsabilitate. Simtiti o nesiguranta fata de tot ce e legat de dragoste, ca si cum ati banui ca partenerul nu va iubeste asa cum sperati. Va este teama sa nu fiti ranit si sa suferiti. Sentimentele va sunt oscilante. La serviciu, multe probleme isi vor gasi rezolvarea. Va eliberati de niste sarcini dificile si rasuflati usurat câteva zile. Exista riscul unui conflict, al unei neintelegeri ceva mai aprinse cu un posibil rival.


BALANTA


In cuplu, simtiti ca mergeti pe teren sigur alaturi de persoana iubita. Apare sansa realizarii unor proiecte comune, in care investiti amândoi in egala masura sau programati evenimente viitoare care privesc o alta viata in doi. Faceti niste achizitii impreuna cu partenerul. Aveti multa incredere unul in altul, va dovediti unul altuia loialitatea si dorinta de a merge mai departe alaturi. Pentru cei singuri, s-ar putea ivi o sansa de iubire din care ar putea apare o relatie serioasa de viitor. La serviciu este o perioada incarcata, cu lucru peste program. Oboseala va fi mai mare decât de obicei, dar dati dovada de o harnicie exemplara. Lucrati mai mult pe cont propriu, deci nu va puteti baza pe munca de echipa.


SCORPION


Trebuie sa abordati o atitudine noua in relatia cu partenerul sau sunteti obligat sa va indreptati intr-o noua directie, necunoscuta inca. Poate fi o perioada in care partenerul este departe si ii duceti dorul sau va puteti afla in plina separare de persoana iubita, cu slabe sperante de a repara relatia distrusa, daca nu veti renunta la ideea ca dumneavoastra nu aveti nici o parte din vina. Deocamdata, va lasati dus de val. La serviciu, va ocupati de birocratie si activitati administrative si aveti multe contacte cu institutii ale statului. Vi se cere mai multa organizare, deci este momentul sa faceti ordine atât in munca proprie, cât si in activitatea colegilor.


SAGETATOR


Este o perioada nefasta relatiilor sentimentale, veti resimti mai mult ca oricând singuratatea sau dorul de persoana iubita. Fie ca sunteti suparati, fie ca partenerul este departe si nu va puteti vedea, aveti un sentiment de izolare si abandonare. Inventati motive de suferinta si va faceti singuri rau. Inlocuiti lipsa partenerului cu alte preocupari. La serviciu, ratati multe sanse din cauza agitatiei interne. Nu va puteti controla energia debordanta si gresiti in cele mai nepotrivite momente. Sunteti repezit, neatent, nervos, nu va concentrati si luati decizii pripite. Intrati in conflict cu lumea si aruncati vorbe negândite. Nu sunt excluse certurile.


CAPRICORN


In cuplu, este un moment de un romantism aparte, relatia a ajuns intr-o etapa de daruire totala. Va purtati cu partenerul ca si cum ati forma un cuplu bine inchegat, totul fiind cât se poate de sincer. Simtiti nevoia sa va rasfatati partenerul sau sa va lasati alintat de acesta, pentru ca e un moment prielnic relatiilor afective intense. Este momentul cel mai bun pentru a decide formarea unei familii sau pentru conceperea unui copil. Puteti cunoaste cu adevarat fericirea in dragoste. La serviciu, va asteapta o serie de esecuri. Sunteti mai tot timpul bosumflat, iar colaborarea cu ceilalti este defectuoasa. Nu vor lipsi nereusitele.


VARSATOR


Relatia de dragoste capata aspecte de competitie. Fie va implicati intr-un fel de lupta alaturi de „concurenti“ redutabili la inima persoanei iubite, fie relatiile cu aceasta sunt de pe pozitii de lupta. Puneti multa pasiune in dragoste si doriti sa ii aratati persoanei iubite ca stiti sa va implicati serios. La serviciu, este o perioada agitata, cu multe opozitii din partea colegilor sau superiorilor. Puteti intra intr-o situatie concurentiala: un interviu de angajare, un examen sau o discutie in contradictoriu.


Starea materiala e stabila, va simtiti in siguranta cu banii pe care ii aveti si dati dovada de o prudenta excesiva.


PESTI


In cuplu, jucati un rol important in viata partenerului, luati decizii pentru el si ii cam dati ordine. Evitati sa fiti prea critic cu partenerul. Aveti tendinta de a va manifesta sentimentele prin intermediul ratiunii, ceea ce poate naste controverse, partenerul nestiind ce simtiti pentru el. La serviciu, e un moment mai destins, mai lipsit de griji si probleme. Tratati totul cu indiferenta si va simtiti mai degajat. Aveti chef de distractii sau de vacanta, nu de treaba.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS