10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVedetele nu rezista sa stea singure

Vedetele nu rezista sa stea singure

Anumite celebritati fie nu pot sta singure, fie isi schimba cu usurinta partenerul. Totusi, ele ne surprind in ambele cazuri. Iata cele mai recente exemple de vedete de la Hollywood care, imediat dupa despartirea de un iubit, „trec la urmatorul“.


Lindsay Lohan. Starul care nu a fost „acuzat“ ca a iesit cu Lohan sa ridice mâna! Tânara actrita ar fi avut relatii amoroase cu Wilmer Valderrama, Bruce Willis, Diego Garcia – liderul formatiei Elephant, Jared Leto si Benicio del Toro. Nimic confirmat, nimic dezmintit.


Nicolete Sheridan. „Nevasta disperata“ Nicolete Sheridan a inceput anul 2005 cu un inel de logodna si cu o nunta pe drum. La sfârsitul anului trecut, ea a rupt relatia, a inceput o idila cu fostul sau iubit, Michael Bolton, si, dupa doar trei luni de la inceputul anului 2006, s-a logodit din nou, tot cu Bolton.


Paris Hilton. Sa ne amintim ca Paris trebuia sa se casatoreasca cu un grec pe care il chema tot Paris.


Nunta a fost anulata, logodna rupta si nici nu a aruncat bine inelul, ca frumoasa Paris s-a indragostit de un alt grec: Stavros Niarchos, cunoscut nu doar pentru averea sa, dar si pentru ca a fost logodnicul lui Mary-Kate Olsen pâna când Paris i-a aparut in cale.


Salma Hayek. De la Edwan Norton la Josh Lucas fara escala. Apoi zvonuri ca ar fi iesit cu Jamie Foxx si Jude Law.


Pentru Salma, proverbul „rau cu rau, dar mai rau fara rau“ – simple vorbe.


Eva Longoria. Mica, dar puternica, Longoria nu se lasa de cuceriri. Ea i-a atras in jocul ei pe Kiefer Sutherland, Sean Faris, cântaretul JC Chasez si actorul din „Star Wars“, Hayden Christensen. Intr-o zi, jucatorul de baschet Tony Parker „i-a cazut cu tronc“ si a ramas cu el, doar cu el, cel putin pâna acum.


Gisele Bündchen. In 2005, Giselle defila stralucitoare pe covorul rosu de la ceremonia Oscarurilor, de mâna cu iubitul ei din ultimii ani, actorul Leonardo DiCaprio. Câteva luni mai târziu, relatia lor s-a incheiat.


Ea a plecat din New York spre Los Angeles, a luat o placa de surfing si a rapit imediat inima australianului Kelly Slater, campion mondial la surfing.


Jennifer Lopez. Jennifer Lopez nu doar isi schimba partenerul cu o viteza uimitoare, dar se si casatoreste la fel de repede. Se pare ca acum si-a gasit locul alaturi de galantul Mark Anthony.


Dar nu trebuie sa uitam ca, dupa ce s-a despartit de P. Diddy, imediat s-a casatorit cu Chris Jud, apoi s-au despartit, a incercat sa se marite cu Ben Affleck, relatia lor nu a mers, iar dupa doar câteva luni a ajuns din nou in fata altarului, de aceasta data cu Marc. Cu siguranta, lui Jennifer nu-i place sa fie singura.


Kate Moss. Salbatica, frumoasa, controversata. Kate nu duce lipsa de probleme, dar nici de barbati.


Dupa relatia destul de strânsa cu Johnny Deep, Kate Moss a avut câtiva ani foarte agitati. Recent, ea a cunoscut o poveste de dragoste cu Pete Doherty, liderul formatiei Babyshambles.


Relatia lor s-a terminat când un ziar a publicat fotografii in care cei doi apareau prizând cocaina.


El a fost trimis in spatele gratiilor, iar ea si-a gasit repede un alt iubit: Jamie Burke, un cântaret mult mai sanatos si mult mai tânar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS