19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: In ciuda eforturilor depuse de dumneavoastra, sansele de câstig ori avansare par modeste. Sunteti satui de deciziile pe care alti oameni le iau in numele dumneavoastra.


Taur: Aveti ocazia de a va pune in practica ideile, iar sansele care se ivesc la serviciu va vor face sa va simtiti mai optimisti. Nu va bazati insa prea mult pe noroc si faceti ceva, cât mai repede, altfel riscati sa v-o ia altii inainte.


Gemeni: Ati putea petrece o zi minunata in compania rudelor. Din discutiile purtate cu acestea ati putea culege si câteva idei interesante pe care sa le folositi pentru imbunatatirea propriului buget.


Rac: Aveti impresia ca toata lumea este sincera si deschisa si nu va temeti de nimic. Din aceasta cauza este posibil sa descoperiti ca unele persoane nu va merita increderea sau ca naivitatea nu este tocmai cea mai placuta calitate de care dati dovada.


Leu: In dragoste, cer senin si soare, mai ales ca ati putea repurta o victorie la care râvniti de mult. Prietenii va vor simti lipsa.


Fecioara: Nu prea sunteti in apele dumneavoastra. Este poate momentul in care veti constientiza ca nimic nu este sigur atâta timp cât nu exista certitudini.


Balanta: In sfârsit, vi se ofera posibilitatea de a obtine câstiguri sau vi se aduce in prim-plan certitudinea unor avansari. Insa, ca aspecte negative, poate fi vorba de avansarile celorlalti.


Scorpion: Pastrati-va principiile nealterate! Pe plan sentimental, vei resimti dorinta de a va distra si nu trebuie sa ezitati sa iesiti pentru a cunoaste oameni, pentru a va forma relatii noi. Pacea interioara va determina o renastere spirituala.


Sagetator: Va trebui sa acordati o mai mare atentie relatiilor profesionale si, de ce nu, sa fiti cu ochii pe adversari. Este posibil sa aveti parte de unele probleme din partea unor angajati sau a unor persoane care ar fi trebuit sa va rezolve o problema.


Capricorn: Acasa totul este OK. Atentia dumneavoastra se va indrepta cu precadere catre persoanele care au nevoie de sprijin, cum ar fi batrânii sau copiii.


Varsator: Incepeti sa intelegeti incotro va indreptati. Va doriti sa faceti un pas important, care va va ajuta si din punct de vedere emotional.


Pesti: Oamenii cu care veniti in contact astazi vi se vor parea mai reci. Este o zi in care se cere sa dati dovada de o mai mare prudenta in afirmatii si sa nu faceti destainuiri importante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS