7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinNadia Comaneci, mama la 44 de ani

Nadia Comaneci, mama la 44 de ani

Nadia Comaneci si sotul sau, Bart Conner, vor deveni parinti. Nasterea primului lor copil vine la zece ani dupa ce acestia s-au casatorit si la 30 de ani dupa ce Nadia a primit prima nota de zece din istoria Jocurilor Olimpice. Fosta gimnasta a revenit recent, in SUA, dintr-o calatorie pe plaiurile mioritice. Nadia a spus ca nu a dezvaluit in România ca este insarcinata, deoarece nu a dorit sa distraga atentia presei de la „Romania for Europe’s Children“, program destinat strângerii de fonduri pentru copiii orfani.


„Toata lumea ma intreba ce voi face pe 18 iulie, atunci când voi sarbatori 30 de ani de la primirea primei note de zece. Toti doreau sa am o gala speciala de aniversare. Eu ma gândeam ca singurul loc in care ma voi duce in iulie va fi sala de nasteri“, a declarat Nadia Comaneci.


Presedintele FR de Tenis, Ilie Nastase, si consilierul de stat Octavian Belu au marturisit ca ar fi onorati sa fie nasii micutului care urmeaza sa se nasca in luna iulie. Ei cred ca odrasla Nadiei Comaneci si a lui Bart Conner va fi un adevarat talent in sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS