20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFrumoasa de Sfântul Valentin

Frumoasa de Sfântul Valentin

O tunsoare noua, un machiaj deosebit, asezonate cu o tinuta indrazneata, acestea pot fi doar câteva modalitati pentru a va surprinde partenerul cu ocazia Sf. Valentin.


Indiferent ca priviti sau nu cu ochi buni importarea sarbatorii de Sf. Valentin pe meleagurile românesti, pâna la urma aceasta nu este decât un pretext in plus pentru a celebra iubirea. Si atunci de ce sa nu faceti o vizita la un salon de infrumusetare si sa va „improspatati“ look-ul pe 14 februarie? La Look Art, salon situat in apropierea Gradinii Botanice, vi se ofera o gama larga de servicii, de la manichiura, pedichiura, tuns si pâna la tratamente anticelulitice.


In caz ca doriti sa va schimbati tunsoarea, Lavinia Visan, coafeza la salonul mentionat, a acceptat sa dezvaluie câteva dintre noile tendinte ale acestui sezon. „Nu se mai poarta filatul clasic, ci taieturile drepte, bine evidentiate. In ceea ce priveste bretoanele, este recomandat ca acestea sa fie pline si taiate, de asemenea, drept“, a spus Lavinia Visan. Bineinteles ca aceste tendinte trebuie sa se ajusteze trasaturilor fiecarei persoane. Nici culoarea parului nu trebuie neglijata. Este adevarat ca o vopsire a podoabei capilare necesita ceva mai mult timp, dar o nuanta potrivita va poate evidentia atât tunsoarea, cât si trasaturile fetei. Atentie insa la alegerea culorii, pentru ca si in acest sezon sunt in voga nuantele naturale.


Trucuri salvatoare


Daca nu indrazniti o schimbare radicala de culoare sau de tunsoare, puteti macar sa apelati la un profesionist pentru a va aranja parul (cu siguranta se va observa diferenta!). Bineinteles ca in ultima instanta va puteti aranja si acasa. In acest caz, nu exagerati cu produsele de aranjare a parului (nimanui nu-i place sa mângâie un par imbâcsit de fixativ sau gel!).


Fie ca v-o realizati singure acasa sau apelati la un salon, nu trebuie sub nici o forma sa uitati de manichiura. Si pentru ca este o ocazie speciala, puteti incerca ceva nou. La Look Art, de exemplu, vi se pot aplica unghii false. Operatia dureaza in jur de 90 de minute, dar in acest fel va puteti bucura de o manichiura de exceptie timp de câteva saptamâni. Acest truc poate fi solutia salvatoare pentru multe doamne sau domnisoare care au unghiile foarte scurte. Trucuri exista si pentru persoanele care sufera de inestetica celulita. La Look Art, o sedinta de impachetare cu parafango dureaza 90 de minute.


„Rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta“, a asigurat Lavinia Visan. Pe lânga combaterea celulitei, impachetarile cu parafango mai au si rolul de a tonifia musculatura si de a catifela pielea. Dupa ce ati trecut pe la un salon de infrumusetare, urmatorul pas consta in alegerea unei tinute adecvate evenimentului. N-ar trebui sa asteptati vreun eveniment deosebit pentru a apela la serviciile unui salon de infrumusetare, dar de Sf. Valentin ati putea incerca o schimbare de look pentru a va impresiona partenerul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII